Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejövök egy srácnak! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök egy srácnak! Nem akarom megbántani! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Felkértem az egyik évfolyamtàrsamat hogy majd tàncoljon velem a szalagavatón. És ő azóta nyomul ràm. 1-2 hónapja. Együtt jàrunk tesi és biològia óràkra (összevont órák), szóval mindennap talàlkozunk még màsfél évig. 1-2szer elhívott màr randizni is, megadtam neki az esélyt: elmentem, de még mindig bizonytalan vagyok vele kapcsolatban. Még nem csókolt meg, de màr úgy érzem ő szerelmes belém a viselkedése alapjàn. Utasítsam vissza még most? De hogyan tegyem hogy ne bàntsam meg? Hiszen pàr hónap múlva együtt fogunk tàncolni! Nem lesz az úgy kínos??

Vagy adjak még neki még egy esélyt, hàtha én is beleszeretek?

Szerintetek?? Nagyon fontos légyszi segítsetek!!

2014. márc. 2. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Neked tetszik a srác? Szimpatikus? Mert akkor adj egy esélyt a dolognak, a szerelem nem egy hét alatt alakul ki.
2014. márc. 2. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem a randik után fogsz beleszeretni...ahhoz össze kell jönnötök, vagy legalább jól kiismerni egymást.
2014. márc. 2. 18:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Ezaz hogy nem tudom eldönteni hogy tetszik-e vagy sem. :'(

Belsőre nagyon szimpatikus, de külsőre nem tudom hogy tudnék-e hozzà vonzódni. Pl. el se tudom képzelni hogy csókolózzak vele.

2014. márc. 2. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Leves. Mond el neki kerek perec.
2014. márc. 2. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor randira hívott, akkor kellett volna nemet mondanod. A szerelem valóban, később is kialakulhat, de ha testi vonzalom nincs meg az elején, akkor felesleges az egész. Teljesen mindegy, már megbántottad, hisz azzal, hogy elmentél vele randizni, azt hitetted el Vele, hogy Te Neked is bejön, közben meg nem. Mond meg Neki az igazat, hogy Te nem vonzódsz hozzá, aztán max más lesz a táncpartnered. Nem a világvége. De legalább legyél őszinte.
2014. márc. 2. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem kellett volna felkérned táncolni, biztos azt hiszi bejön neked.Mondd meg neki, hogy nem.
2014. márc. 2. 19:05
 7/7 Kajaaa :) válasza:
Szalagavató után mondd meg az igazat. De amúgy egyetértek a többiekkel :)
2014. márc. 2. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!