Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök egy srácnak! Nem akarom megbántani! Mit tegyek?
Felkértem az egyik évfolyamtàrsamat hogy majd tàncoljon velem a szalagavatón. És ő azóta nyomul ràm. 1-2 hónapja. Együtt jàrunk tesi és biològia óràkra (összevont órák), szóval mindennap talàlkozunk még màsfél évig. 1-2szer elhívott màr randizni is, megadtam neki az esélyt: elmentem, de még mindig bizonytalan vagyok vele kapcsolatban. Még nem csókolt meg, de màr úgy érzem ő szerelmes belém a viselkedése alapjàn. Utasítsam vissza még most? De hogyan tegyem hogy ne bàntsam meg? Hiszen pàr hónap múlva együtt fogunk tàncolni! Nem lesz az úgy kínos??
Vagy adjak még neki még egy esélyt, hàtha én is beleszeretek?
Szerintetek?? Nagyon fontos légyszi segítsetek!!
Ezaz hogy nem tudom eldönteni hogy tetszik-e vagy sem. :'(
Belsőre nagyon szimpatikus, de külsőre nem tudom hogy tudnék-e hozzà vonzódni. Pl. el se tudom képzelni hogy csókolózzak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!