Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem mondjuk ki hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelős0102 kérdése:

Ha nem mondjuk ki hogy együtt vagyunk, csak kavarás szinten lefekszünk egymással, akkor ha más lánnyal ugyan ezt csinálom ez nem számít megcsalásnak, ügye?

Figyelt kérdés
Egyikkel sem mondjuk ki hogy hú akkor együtt vagyunk meg semmi,csak jön magától hogy lefekszünk meg találkozunk és társai.

2014. márc. 2. 12:14
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%
Szerintem a lánynak ez nagyon szarul esik még ha úgy is tűnik neked hogy hidegen hagyja a dolog :S
2014. márc. 2. 15:23
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mondja ki, hogy akkor most együtt vagytok, mert normálisan gondolkodik a párkapcsolatról és a szexről. Mivel pedig mindenki magából indul ki, azt gondolja, hogy az intim kapcsolattal hűség is jár. Kiváncsi lennék, ha előre szólnál neki, hogy te "csak kavarás szinten" fekszel le vele, akkor belemenne-e a dologba. De gondolom annál önzőbb vagy, hogy ezt a szex előtt megmondanád neki. Remélem, azért egyszer a számla kiegyenlítődik...
2014. márc. 2. 16:38
 23/29 anonim ***** válasza:

"Mivel pedig mindenki magából indul ki"

Látod, ezzel el is mondtad a lényeget. Én pedig magamból indulok ki, ezért azt gondolom hogy ő is olyan mint én és nem feltétlenül a komolyra pályázik.

"számla"

Jól van, ezek a gyerekes dolgok, amiket az emberek tehetetlenségükben mondanak, hogy "majd egyszer visszakapod az élettől", meg ilyenek.

Mindig van fent és lent szituáció, én is sokszor voltam már benne pont úgy az élet- és szemléletmódváltoztatásom előtt és azután is. De nincsenek felettünk álló erők, amik csak arra várnak hogy kiegyenlítsék a világ egyensúlytalanságait és lecsapjanak azokra, akiknek szerinted a számlájuknak ki kellene egyenlítődni. Mindenki a saját élete kovácsa és formálója.

Eddig a rossz dolgokból is mindig valami jó sült ki utólag. Például életem eddigi legszebb nőjét, akit megdugtam, azután szedtem fel, hogy aznap este már 6 elutasítást kaptam, kevésbé jó kinézetű lányoktól. Ha az előtte lévő bármelyik a 6 kevésbé jó kinézetű közül nem utasít el, akkor nem is találkozom vele. És ez még csak egy kis apróság volt. A rossz dolgokról ("számla kiegyenlítésekről") utólag legtöbbször kiderül, hogy összességében egy pozitív dolog előzménye, prológusa volt.

2014. márc. 2. 16:51
 24/29 anonim ***** válasza:
Kiemelted azt a részt a válaszból, amire a nagy egóddal rögtön válaszolni tudtál. Arra viszont nem reagáltál, hogy megosztod-e az "áldozataiddal", hogy csak egy kis szexre kellenek, nem pedig komoly kapcsolatra.A kiegyenlítésről annyit, hogy ha majd neked lesz egyszer egy lányod, lehet, hogy a te válladon akarja kisirni az a bánatot, amit az olyanok okoztak neki, mint amilyen te vagy.
2014. márc. 2. 16:57
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem. Azért emeltem ki azt az egyet, mert a többi ide vágó részével az írásodnak egyetértek. A többi részét jól írtad, de azt az egyet meg pont úgy, hogy nekem segíts a válaszadással.

"Mindenki magából indul ki." - Tehát neked nem logikus, hogy én is magamból indulok ki?

De arra, hogy mi történik a lányommal, nekem nincs semmilyen befolyásom. Azt nem én személyesen fogom visszakapni, hanem csak megtörténik. A világ legrendesebb, legbétább, legmonogámabb apájának a lányával is történhet ugyanaz, ami az enyémmel. Ez nem függ össze azzal, hogy előtte milyen életet éltem.

Aktívan csak úgy tudom valamilyen irányba befolyásolni a vele való történéseket, hogy megtanítom arra, hogy felismerje az olyan férfit, aki nem akar komolyat tőle. Persze nőből lesz, úgyhogy lehet hogy sokszor még ennek a tudtával is bevállalja a fájdalmat, de mondom, nyilvánvalóan a gyerekeimet a javukat szolgáló módon fogom tanítani. Ezért tanítom majd arra a fiamat, hogy tudjon rendesen nőket felszedni, csajozni, ahogy én. Aztán ha akarja él a tudással, ha akarja nem. De ne azért ne szexeljen nőkkel mert nem tud, hanem mert nem akar.

2014. márc. 2. 17:05
 26/29 anonim válasza:
Szombat, te vagy az? :"D
2014. márc. 2. 22:31
 27/29 anonim ***** válasza:
Jézus! Valóban van olyan, aki beveszi azt a maszlagot, hogy az élet majd megfizet, ha valami rosszat teszek? Nézzen már körül az illető! Mi van a diktátorokkal? A népnyúzókkal? 90-100 éves korukig élnek, még ha utolsó éveikben el is kell menekülniük hazájukból.
2014. márc. 3. 11:49
 28/29 anonim ***** válasza:
Lehet azért éltek addig, mert számukra az élet nagyobb büntetés volt a halálnál. Ezt nem tudhatjuk. Ez alapján én nem zárnám ki egy "felsőbb hatalom" létezését. Személyesen tapasztalat is sarkall arra, hogy higyjek benne.
2014. márc. 3. 12:49
 29/29 anonim ***** válasza:

A 70-es években volt egy barátom, akinek sok lánnyal volt laza szexkapcsolata. Azok a lányok szerették a szexet, azért feküdtek le vele. Ők most a ti nagyanyáitok lehetnének. Lazaságot kellene tőlük tanulnotok. A csajoknak nem jár az ami a srácoknak? Minden csajt meg akar egy fiú dugni, és a végén szűzet elvenni. Ez nem ellentmondás?

A középkorban éltek.

A rómaiak! Ők tudtak élni.

Csak a sok nemibetegség miatt behozták a vallást! A sok hülye meg még ma is annak hódol.

2021. júl. 20. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!