Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem mondjuk ki hogy együtt vagyunk, csak kavarás szinten lefekszünk egymással, akkor ha más lánnyal ugyan ezt csinálom ez nem számít megcsalásnak, ügye?
Attól h nem beszéltétek meg még a másik ERRE SZÁMIT mert ez a megszokott kimenete a többedszeri randiknak. Nem az, hogy kivárod mig a bugyijába enged aztán pápá. JOGGAL gondolja szegény, hogy a 3-4 randi és szex után őt választottad. Akkor pedig már evidens és jogos elvárás, hogy ne ismerkedj tovább. Az megint más ha le van zsírozva, hogy ezek kötetlen légyottok. De szerintem ők nem erre számítanak így persze, hogy fel lesznek háborodva ha megtudják, hogy még mindig füzögetsz mást is.
Ez kőkemény kihasználás.
És én honnan tudjam hogy arra számít? Olvassak a fejében? Én meg arra számítok, hogy ő is csak laza kapcsolatot akar. Nem beszéljük meg egymással a dolgokat és másra számítunk. Ő azt hiszi hogy én komolyat akarok én meg azt hiszem hogy ő nem komolyat.
"mert ez a megszokott kimenete a többedszeri randiknak"
Megszokott? Nem mindig és minden körülmények között. Vannak lányok, akiket nehéz lefektetni, ezért kell a több randi is.
Ja, kihasználás. De mondom hogy valakinek sérülnek az érdekei úgy is a végén. Most ki járjon rosszul? Te magad vagy a másik ember?
Ha nem feküdnénk le, nekem lenne rossz, ha lefekszünk meg akkor neki? Nem nyerhet mindenki, ez látható. És akkor már inkább én nyerjek.
ezt mondja egy gazember
József Attila meg mást
"Megszokott? Nem mindig és minden körülmények között. Vannak lányok, akiket nehéz lefektetni, ezért kell a több randi is. "
Azért megszokott mert nem mindenki arra megy, hogy megfektesse a csajokat. A normálisabbja azért randizik mert kapcsolatot akar. Sőt van olyan, hogy lelkiismeret ami egyesekben működik is (mik vannak, nem???) hogy a másikat átb*szni talán mégsem helyes. Persze Ti ezt hallomásból se.. xD
Az ilyenek miatt van annyi csalódott nő és mérges pasi meg ezért váratnak a csajok sokáig mert a többség nem ribizli, nem arra vágyik, hogy megrágják és kiköpjék hanem esetleg egy szerető párkapcsolatra.
"Nem beszéljük meg egymással a dolgokat".
Ne is, egy randi véletlenül sem erre való....
Mi évekig nem mondtuk ki hogy együtt vagyunk:)
Nem beszeltük meg, mert felnőtt korban szerintem nem kell, de sem nekem sem a páromnak nem "kavarás" szintű volt az egész
Az a kérdés, hogy csak te gondolod így, vagy ő is hogy kavars szinten vagytok együtt.
Mert nekem alap, hogy ha valakivel idoőnkét, de kvázi eendszeresen szexelek, addig mással nem,mtehát megcsalás, ha ugyanazt másik lánnyal teszed, kivéve ha ezt így beszélitek meg. Mert ezt kel megbeszélni, nem azt, hogy együttvagytok
Egy nőnek van több veszíteni valója, mégsem ők sem akarják megbeszélni dolgot.
De mondjuk jó, elfogadom. Győztél. És most? Valószínűleg a jövő héten ugyanúgy megyek este ismerkedni, mint eddig és megpróbálom elhívni randira azt a pár lányt, akiktől az utóbbi pár napban kaptam telefonszámot.
Kettőnk között akkor mégis csak győztesek vannak, mert mindenki folytatja tovább az életét a saját meggyőződése szerint.
19:
Lehet az a különbség, hogy ti túl egyenlőnek kezelitek a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!