Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a ve'leme'nyetek erro''l?
Lehet, hogy elfelejtette nem?Vagy nem tartotta fontosnak!!De ha tényleg nem volt rá pénze, legalább mondhatott volna valamit!
20L
Ezek az évfordulós baromságok...Csak lány lehetsz!!!
Mi férfiak nem foglalkozunk az évfordulókkal, ez tipikusan női dolog. Én rendszeresen elfelejtem, de még, ha eszembe jut is, nem tulajdonítok neki hatalmas jelentőséget...Lehet, hogy a legtöbb lány most parasztnak tart, de ez van. Még a saját születésnapomat sem tartom fontosnak, nem is kaptam semmit sem a barátnőmtől, mert épp fasírtban vagyunk és nem is vártam el tőle, hogy bármit is vegyen nekem...Pedig idén elég drága ajándékot kapott tőlem és még azt sem tudta értékelni, csak pár napig...Ez jobban fáj, mint az, hogy nem kaptam semmit.
Nem kaptál semmit, na és?! Ott vagytok egymásnak! Mi kell még? Hiába minden nő egyforma...Csak a külseje más...
31/F
Én nő létemre teljesen egyet értek az utolsóval. Minek az a hercehurca? Kit érdekel mióta vagytok együtt? Engem sem érdekelnek az ilyen évfordulók, teljesen hülyeség.
Nem tudom mit vártál, ha a barátod még meg is mondta, hogy hülyeség, megjegyzem teljesen igaza volt.
lehet hogy en viszem akkor tulzasba...de mivel beszeltunk rola,megjegyzem szolhatott volna hogy neki ez nem fontos es nem fog penzt kolteni ram vagy akarmi...es raadasul szamitott ra hogy tolem fog kapni valamit.
mikor felhoztam a temat sms-ben,akkor sajnalkozott h nem ezt erdemlem es stb , s odairta h azert meg utolag a rozsat megkapom :-??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!