Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen őszintén, mit tennéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen őszintén, mit tennétek ilyen helzetben? Tudnátok nemet mondani?

Figyelt kérdés

Főleg lányok válasza érdekel, mert ált. nem fordítva történik ez a dolog.

Tegyük fel, hogy van valaki, akibe szerelmes vagy (vagy "csak" nagyon nagyont tetszik) - a lényeg, hogy vonzódsz hozzá, megőrülsz érte és nem csak testileg.

Ez a valaki nem akar tőled kapcsolatot, akármilyen okból kifolyólag, de megpróbál elcsábítani, ill. felajánlja, hogy szex azért lehet, akár egyszeri alkalommal.

és teljesen őszintén! Tudnátok nemet mondani? Ha tényleg nagyon, nagyon odavagy azért a személyért, akkor mit választanál, inkább kiélveznéd azt az akár egy alkalmat, vállalva hogy ezzel könnyűvérűnek néz, a saját szemedben is csökkensz, stb. vagy a büszkeség, erkölcsösség győz, és mindenképp nemet mondasz?

Hozzáteszem, nem, nem történt ez meg velem, csak elméletileg jutott eszembe. Sokszor elgondolkodom ezen, hogy képes lennék-e nemet mondani, és ezért érdekel, hogy más hogy áll hozzá...

2014. márc. 1. 23:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Elméletben persze én is azt mondom, hogy ez nem helyes...de nem tudom mi lenne gyakorlatban. Bár még nem voltam ilyen helyzetben.

Utolsó, valamit nagon benéztél, szó sem volt megcsalásról.

2014. márc. 2. 00:03
 12/18 A kérdező kommentje:

9-re értettem

de a 10-es is benézett valamit :D

Épphogy NEM érzelemmentes szexre gondolok. Hanem szerelemből, csak viszonzatlanul, kapcsolat nélkül, és a többi.

Ennyire nem nehéz szöveget értelmezni!

2014. márc. 2. 00:04
 13/18 anonim ***** válasza:
ők nem írtak.
2014. márc. 2. 00:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Látod #10-es mi pont itt vagyunk és őrködünk az erkölcseink felett, nem pedig más ágyikójában élvezzük az életet ;)
2014. márc. 2. 00:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a kérdésre válaszolva, Tehát van belső vonzalom is, meg a punci is bizsereg? Hahh! 80 % azt mondja hogy nem, de közben meg ha ott lenne, akkor igen. A 20 % is csak azért nem, mert félne a következményektől, ha 100 %-osan biztosak lennének benne, hogy sosem tudja meg senki, akkor az a 20 % is igen. Tehát ez összesen 100 %. Ez igen!
2014. márc. 2. 00:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ki is ábrándulnék belőle.
2014. márc. 2. 01:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Más az, ami mindkét részről ártalmatlan szórakozás, és más sokkal többet adni, mint amennyit kapsz.
2014. márc. 2. 01:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Igazából az eset megtörtént..

Tudtam, hogy soha nem leszünk kapcsolatban, de tetszett egy srác, gőta 4 éve tetszett..mondhatom, ogy egy ideig szerelmes is voltam.

De addigra már én sem akartam kapcsolatot, egyszer volt szex köztünk..

Sosem bantam meg, jó volt, tudtam, hogy több nem lesz, de amit rtam addigra ezt sem bántam...

Úgyhogy, igen, en igent mondtam egy ilyen szituációban.

Semmi köze nem volt a büszkeségnek ehhez, nem gondoltam, hogy emiatt könnyűvérűnek néz, nem vagyok erkölcstelen, de túl erkölcsös sem.

Jah képes lettem volna nemet mondani, de igazából nem akartam nemet mondani., mer vágytam rá..ennyi

2014. márc. 2. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!