Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kell mondani, hogy kienges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell mondani, hogy kiengeszteljük a párunkat?

Figyelt kérdés
ha nagyon megbántottuk,és érezzük,hogy haragszik,hogyan tehetjük jóvá. 19 éves éves srác vagyok,és sajnos csúnya dolgokat mondtam a barátnőmnek,és nincs tapasztalatom ilyen téren,hogy mit kell mondani. van egy idősebb ismerősöm,ő is egyszer összeveszett párjával,de kibékültek,nem tudom mit mondott de sikerült neki. arra vagyok kíváncsi,hogy ilyenkor hibáztassam magam,hogy én csesztem el,vagy kérjek bocsánatot? mivel lehet a nőket kiengesztelni.
2014. febr. 28. 10:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
vigyel neki viragot es kerjel tole bocsanatot es el van intezve, megha tudod is, hogy neked volt igazad :P
2014. febr. 28. 10:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Menj és beszéld meg vele, mond meg hogy sajnálod. Mondjuk nem mindegy mit mondtál neki, mert ha olyat ami nagyon nagyon mélyen érintette akkor várnék amíg lenyugszik.
2014. febr. 28. 10:52
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem kell virág, egy valódi megbánás kéne, már ha van.

Az 1. szövege tetszett, a nagymamám mondta mindig ezt a nőknek a családban:D

2014. febr. 28. 10:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Szimpla bocsanat egy csokor virag kisereteben, hozza bunbano arc mar nem eleg?
2014. febr. 28. 10:57
 5/14 A kérdező kommentje:
lehet hagynom kéne,hogy lenyugodjon. mert most pipa nagyon,mindenre azt írja nekem,hogy ez van nem érdekel.
2014. febr. 28. 11:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Mennél több időt hagysz a befelé fordulásra a másik embernél, annál távolabb fog kerülni tőled, míg egyszer csak nem fogod tudni utolérni, és többet nem éred el, mert eltűnik a szemed elől. Ilyen esetben ez így szokott lenni.
2014. febr. 28. 11:09
 7/14 A kérdező kommentje:
lehetséges. de már volt ilyen,hogy haragudott,majd pár nap múlva ő keresett meg,hogy béküljünk ki. én elmondtam neki,hogy szeretem,sajnálom hogy megbántottam,és szeretnék kibékülni vele,a többi rajta múlik már.
2014. febr. 28. 11:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Minősíthetetlen viselkedéssel könnyen lerombolhatjuk a csajban eddig rólunk kialakult pozitív képet.

Minél kívánatosabb egy nő számára egy férfi, annál több dolgot képes neki eltűrni.

2014. febr. 28. 11:12
 9/14 A kérdező kommentje:
az a sztori lényege,hogy adott nekem egy mobilt. ami legyen,mert neki nem kell. én ezt eladtam,hogy legyen egy kis pénzem,de nem magamra költöttem hanem hogy legyen egy kis félretett pénzem,és ő erre kiakadt,hogy nem ezért adta azt a kur-va telefont hogy eladjam,hanem hogy beszéljünk. de pár hete megkérdeztem tőle,hogy kell e neki,mert ha nem eladom. akkor azt mondta jó nem baj. és ebből lett a vita. utána bocsánatot kértem,hogy eladtam meg hogy vitáztunk erre ő azt írta,hogy unja már a vitákat. és nem akar békülni,mert csak bántjuk egymást. tudom,hogy szeret mondta is,de a viták miatt sajnos megváltozott sok minden.
2014. febr. 28. 11:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Balf**z.
2014. febr. 28. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!