Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kell mondani, hogy kienges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell mondani, hogy kiengeszteljük a párunkat?

Figyelt kérdés
ha nagyon megbántottuk,és érezzük,hogy haragszik,hogyan tehetjük jóvá. 19 éves éves srác vagyok,és sajnos csúnya dolgokat mondtam a barátnőmnek,és nincs tapasztalatom ilyen téren,hogy mit kell mondani. van egy idősebb ismerősöm,ő is egyszer összeveszett párjával,de kibékültek,nem tudom mit mondott de sikerült neki. arra vagyok kíváncsi,hogy ilyenkor hibáztassam magam,hogy én csesztem el,vagy kérjek bocsánatot? mivel lehet a nőket kiengesztelni.
2014. febr. 28. 10:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezt könnyen rendbe hozhatod. Add neki oda a mobil árát, és vegyél neki még pluszban mondjuk egy parfümöt, és akkor nem érzi azt, hogy anyagilag le akartad húzni. Ennyi idős zsebpénzből élő diákoknak még 10-20 ezer forint is jelentős tétel.

2014. febr. 28. 11:27
 12/14 A kérdező kommentje:

mondtam ezt neki de azt mondta nem kell a mobil ára. meg írtam ma neki,hogy mikor találkozunk,soha? és ezt írta:

Mèrt találkoznánk akk már..

2014. febr. 28. 11:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Kicsit lehet, rossz helyen kezeljük ezt a sztorit, mert sajnos kicsit úgy tűnik, ő nem AKAR kibékülni. Ebben az esetben ez a sztori vagy csak egy ürügy volt borítani a bilit, vagy csak egy utolsó csepp a pohárban.

A javaslatom: menj el hozzá, vidd a mobil árát. Mondd el neki kerek perec, hogy sajnos félreértetted, elcseszted és nagyon sajnálod. Mondd csakis akkor lennél nyugodt, ha a mobil ára nála lenne. Ha azt mondja, nem kell neki, akkor mondd azt, hogy TE AKAROD, hogy visszakapja, mert ez a pénz téged nem illeti meg, mert valóban ajándékot adtál el, amit akkor valamiért nem értettél meg, de azóta nagyon megbántad, és meg is értetted, hogy hülyeséget csináltál.

Ha ennek ellenére sem áll veled szóba, akkor meg terítsd ki a kártyákat, és kérdezd meg, hogy valóban a telefonról van szó, vagy egyszerűen csak szakítani akar, és kellett egy ürügy? Ha igen, akkor mondja ezt, és nincs tovább vita, és elválnak útjaitok, megérted, csak ne beszéljen mellé. Ha viszont nem erről van szó, akkor legyen szíves átgondolni a történteket és segítsen rendbe hozni azt, ami történt.

2014. febr. 28. 12:03
 14/14 A kérdező kommentje:
szerintem is csak ürügy a mobil,mert azt írja nem érdekli az ára,csak elege van a vitákból már. kérdeztem,hogy jobb lesz neki nélkülem. de csak azt tudja írni,hogy ez lesz a legjobb mindenkinek. neked jobb lesz?? kérdeztem. erre ő,hogy nem tudja.
2014. febr. 28. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!