Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy pasi varhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy pasi varhat akar 1 evig is a baratnojevel valo testi kapcsolatra (szexre) anelkul, hogy megcsalja ot?

Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 20:55
1 2
 11/14 kolosszus22 ***** válasza:

Én nem várnék és nem is azért mert nem tudnám kibírni, hanem azért mert ha egy nő velem van és egy évig bírná mellettem szex nélkül az nem hozzám való! Nekem az arról árulkodna, hogy ennek a nőnek marhára nincs egészséges szexualitása és vágyai, fapinának gondolnám akitől mentsen meg az Isten.

26F

2014. márc. 1. 21:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Még túl fiatalnak tartja magát a dologhoz...
2014. márc. 1. 21:06
 13/14 kolosszus22 ***** válasza:
Ha túl fiatal az más, bár más részről meg sosem értettem minek akar párkapcsolatot az aki a szexhez túl fiatal, nem tudom mi értelme tini csitri korban már pasikról ábrándozni ha lefeküdni úgy sem akar velük.
2014. márc. 1. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Mármint azért akar veled szakítani, mert te már akarod, ő meg még nem?

Nekem is az a véleményem, hogy 1 év túl sok idő. 3-4 hónap után simán el lehet kezdeni a pettinget, aztán ha tetszik neki, ő maga fogja akarni. Ha nem, akkor meg nem vonzódik az adott fiúhoz testileg, felesleges is akkor hosszabb távon együtt maradni.

36 N

2014. márc. 1. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!