Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokaknak miért számít felszínességnek az, hogy az ápolt, csinos, jó megjelenésű férfiakat tekintik a nők vonzónak?
Nem vagyok eltartott, soha nem is voltam. Szellemi munkát végzek. Megdolgoztam mindenemért, saját lakás, kocsi, életszínvonal, mindenért. Idézem magam: "A fizikai munkával semmi gond nincs". Tehát egy szóval sem említettem, hogy nem becsülöm meg. Többször is leírtam, hogy munkán kívülről beszélek. Mivel nem vetted figyelembe, arra következtetek, te veszed semmibe az ilyen embereket. Nem kéne, becsülendő a munkájuk.
De nekik sem muszáj igénytelennek lenniük.
Világosan értettem minden szavad.
A helyzet az hogy az emberek életének nagy rész munkával telik. Csak akkor vonzó egy férfi amikor totál kimosakodott, kiöltözött és éppen a fodrásztól frissen jött?
Az ember a lényeg szerintem és nem az hogy éppen mit csinál
Én az igényességről beszélek. Amit leírtam fentebb, a kifejtős résznél is. Azt tartom alapnak, hogy egy férfi rendszeresen kimossa a ruháit, tisztán jár, normálisan, ízlésesen öltözködik. Ha elmegyünk színházba, illene oda is alkalomhoz öltöznie. Ha egy nő figyel az öltözködésére, és tiszta, igényes, akkor visszafelé is elvárhatja ezt a férfitól. Nem arról van szó, hogy a nap minden pillanatában úgy kell kinéznie, mintha skatulyából húzták volna ki. De igenis, látszik, ha frissen van vasalva az az ing, és frissen van borotválva az az arc, és használ kölnit például. Ahogy meglátszik az is, hogy 3 napja van rajta ugyanaz a póló és a nadrágját 10 éve vette, ki van kopva és szakadozva.
Arra akartam rávilágítani, hogy az alapigények nem tekintendőek felszínességnek. Ez minden embernek maga felé is elvárás. Legalábbis kéne, hogy legyen.
Színházban ez evidens és egyéb alkalmakkor
Én arról beszélek hogy vannak ám a hétköznapkban reggeltől estig fizikai munkát végző férfiak akik életük nagy részében pont nem úgy néznek ki ahogy leírtad és negondold hogy igénytelen állat valamennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!