Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokaknak miért számít felszínességnek az, hogy az ápolt, csinos, jó megjelenésű férfiakat tekintik a nők vonzónak?
Már a kérdésed is arról árulkodik, hogy összemosod az adottságokat az igényességgel:
-ápolt = higiénia és igényesség, tehát mosakodás, fogmosás, borotválkozás, fodrász látogatása, körmök vágása és tisztítása, fülpucolás, stb.
-csinos = genetikai adottság, amiről senki se tehet
-jó megjelenésű = ez talán az öltözködásre utal vagy a külsőre? ez is kétértelmű
Félreértetted.
A csinos a ruházatra értettem, oda is írtam zárójelben mire gondoltam: "nem, nem kell divatmajomnak lennie, de tudjon alkalomhoz öltözni és tudja mi illik mihez a hétköznapokban is"
A jó megjelenést is erre értettem.
Az a probléma, hogy genetikailag ez benne van a nőkben.
Addig vadásznak, míg a társaságában élő "barátnők" pasijától jobbat nem fognak.
Magyarázhatjuk sokféle dologgal, és azt hiszem, hogy így akarnak a tökéletesek lenni, hogy nekik van a leghelyesebb barátjuk.
Közben lehet, hogy egy kicsit csúnyább (bocsánat a kifejezésért) fiúval élete végéig szerető társra találna.
Ha nekik ez kell, akkor csinálják. Csak ne sírjanak, hogy megint kihasználtak.
1. Miért lenne a szőrös hónalj igénytelen?
2. Aki dolgozik az bizony megizzad! Nem lehet mindenki bankigazgató, aki a légkondícionált szobákban hűsöl. Egy kőműves férfi szerinted csak szemét?
3. Minden ami természetes az ugye nem trendi?
Ha nyáron napközben látsz egy TERMELŐ munkát végző férfiembert az gáz?
Rendben, leborotválja a hónalját. A mellét, karját lábát is borotválja? És akinek a háta is szőrös?
Te ebben a világban élsz?
Hát ne borotváld, mert nem természetes
Kisfiúkkal próbálkozz, mert sajna a Jóisten a férfiak többségét szőrösnek teremtette
Akinek nem szereted a természetes testszagát azt nem is szereted igazán
Nem borotválnám le az egész testem senki kedvéért
Eddig csak Férfiakkal volt dolgom. :)
Bocsánat, nem tudtam, hogy ilyen ősasszony párti vagy.
Akit eltartanak az megengedheti magának hogy egész nap a tükör előtt ül.
Más dolog ha az ember megjelenik egy eseményen és más a munkával teli hétköznapok.
Kár hogy semmibe veszed a mezőgazdaságban, építkezéseken stb dolgozó férfiakat.
Képzeld vannak 12 sőt 24 órát ledolgozni kénytelen férfiak is, nem gond ha nem tartod vonzónak őket, de ők is csak férfiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!