Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokaknak miért számít felszíne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokaknak miért számít felszínességnek az, hogy az ápolt, csinos, jó megjelenésű férfiakat tekintik a nők vonzónak?

Figyelt kérdés
Szerintem ez alapigénynek számít, hogy egy férfi fürödjön rendszeresen, tiszta ruhákban járjon, csinosan, férfiasan öltözködjön (nem, nem kell divatmajomnak lennie, de tudjon alkalomhoz öltözni és tudja mi illik mihez a hétköznapokban is), borotválkozzon és ne járjon szakadt holmikban, mégis sokan ezen az oldalon rögtön elítélnek és felszínesnek titulálnak egy nőt, ha ki meri jelenteni, hogy bizony gáz, ha már szagos az a póló és szakadt a cipő, és kikadndikál nyáron a szőrős hónalj. A jó megjelenés nem pénz, hanem igyén kérdése. Gondolom a férfiak se kezdenének egy büdös, szakadt szőrös nővel. Akkor ez miért számít esetünkben felszínességnek?
2014. márc. 1. 16:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Már a kérdésed is arról árulkodik, hogy összemosod az adottságokat az igényességgel:

-ápolt = higiénia és igényesség, tehát mosakodás, fogmosás, borotválkozás, fodrász látogatása, körmök vágása és tisztítása, fülpucolás, stb.

-csinos = genetikai adottság, amiről senki se tehet

-jó megjelenésű = ez talán az öltözködásre utal vagy a külsőre? ez is kétértelmű

2014. márc. 2. 18:36
 12/24 A kérdező kommentje:

Félreértetted.

A csinos a ruházatra értettem, oda is írtam zárójelben mire gondoltam: "nem, nem kell divatmajomnak lennie, de tudjon alkalomhoz öltözni és tudja mi illik mihez a hétköznapokban is"

A jó megjelenést is erre értettem.

2014. márc. 2. 18:49
 13/24 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy genetikailag ez benne van a nőkben.

Addig vadásznak, míg a társaságában élő "barátnők" pasijától jobbat nem fognak.

Magyarázhatjuk sokféle dologgal, és azt hiszem, hogy így akarnak a tökéletesek lenni, hogy nekik van a leghelyesebb barátjuk.

Közben lehet, hogy egy kicsit csúnyább (bocsánat a kifejezésért) fiúval élete végéig szerető társra találna.

Ha nekik ez kell, akkor csinálják. Csak ne sírjanak, hogy megint kihasználtak.

2014. márc. 21. 11:30
 14/24 anonim ***** válasza:

1. Miért lenne a szőrös hónalj igénytelen?

2. Aki dolgozik az bizony megizzad! Nem lehet mindenki bankigazgató, aki a légkondícionált szobákban hűsöl. Egy kőműves férfi szerinted csak szemét?

3. Minden ami természetes az ugye nem trendi?

2014. ápr. 5. 17:26
 15/24 A kérdező kommentje:
Ha a természetesség alatt a mosdatlanságot, a szakadt és mocskos ruhákat értjük, akkor valóban nem trendi. A fizikai munkával semmi gond nincs, de előtte-utána igenis fürödjön meg. És számomra a szőrös hónalj igenis gáz. Ha nekem nem az, neki se legyen.
2014. ápr. 5. 18:00
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha nyáron napközben látsz egy TERMELŐ munkát végző férfiembert az gáz?

Rendben, leborotválja a hónalját. A mellét, karját lábát is borotválja? És akinek a háta is szőrös?

Te ebben a világban élsz?

2014. ápr. 5. 18:06
 17/24 A kérdező kommentje:
Ebben igen. Tudom, nem menő az igényesség. De van akinek fontos. És mégegyszer kihangsúlyozom, nem munka közbeni állapotról beszélek. A hónalj gáz szőrösen. Nem várok el mást a férfitól, csak azt ami magam felé is elvárás.
2014. ápr. 5. 18:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Hát ne borotváld, mert nem természetes

Kisfiúkkal próbálkozz, mert sajna a Jóisten a férfiak többségét szőrösnek teremtette

Akinek nem szereted a természetes testszagát azt nem is szereted igazán

Nem borotválnám le az egész testem senki kedvéért

2014. ápr. 5. 18:30
 19/24 A kérdező kommentje:

Eddig csak Férfiakkal volt dolgom. :)

Bocsánat, nem tudtam, hogy ilyen ősasszony párti vagy.

2014. ápr. 5. 18:35
 20/24 anonim ***** válasza:

Akit eltartanak az megengedheti magának hogy egész nap a tükör előtt ül.

Más dolog ha az ember megjelenik egy eseményen és más a munkával teli hétköznapok.

Kár hogy semmibe veszed a mezőgazdaságban, építkezéseken stb dolgozó férfiakat.

Képzeld vannak 12 sőt 24 órát ledolgozni kénytelen férfiak is, nem gond ha nem tartod vonzónak őket, de ők is csak férfiak

2014. ápr. 5. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!