Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők átlagosan többször lépnek félre mint a férfiak?
"Ja, ha elmennék valami lebujba, biztos lenne egy vagon vadbarom, aki benne lenne egy gyors dugásban, de ebben nekem mi a jó? "
A buli kedvéért. Én sem értem, de sajnos ismerek olyan leányzót, aki így gondolkodik. Az is igaz, hogy józanul aki eddig elkapta, azok bottal sem piszkálnák meg, a lány meg csak csodálkozik rajta..
" Bárhol, bármikor találnak maguknak partnert, és elég ha nem elutasítóak."
Mármint szexpartnert, úgy érted? Mert ha rendes kapcsolatra gondolsz, akkor ez a mondatod úgy marhaság, ahogy van.
Egyébként is vitatkoznék a "bárhol, bármikor" részével, de tény, hogy ha csak szexről van szó, tehát az aktusról (amiben NINCS benne, hogy a nő vonzódik a pasihoz, pláne, hogy neki is jó a szex az illetővel), akkor a nők könnyebben találnak ehhez vállalkozó "partnert". Viszont azt például sosem hozzátok fel, hogy a nő számára nagyobb a kockázata egy-egy ilyen "kapcsolatnak", mert ugye ő maradhat terhes is pl., továbbá egy nőnek a szex maga átlagban nehezebben lesz kielégítő, nehezebben jut el a csúcsra, mint egy átlag pasi. De ez az eszmefuttatás már rég nem a kérdésről szól.
Mellesleg, akik azt mondják, a nők könnyebben lépnek félre, mint a férfiak, abba is gondoljanak bele legyenek szívesek, hogy a megcsaláshoz is két fél kell. Ad egy: nem mindig a nő a csábító, csak gyiken is nézzetek körül, hány olyan kérdés van, hogy "a lánynak barátja van, hagyjam vagy próbálkozzak". Másrészt, ha valaki belemegy abba, hogy ővele csaljanak meg valakit, szerintem akkor adott esetben az illető is megtenné a saját párjával.
Tudtommal, nincs olyan statisztikai kimutatás, hogy a nők jobban félrelépnének, mint a férfiak. És egyikünk sem állíthatja, hogy belelát elég pár életébe ahhoz, hogy ezt kimondhassa. Maximum, ahogy írták előttem is, lehet olyan, hogy valaki a környezetében erről hallott inkább. Én személy szerint egy olyan párról tudok a környezetemben, ahol a nő ment félre, és egy olyanról, ahol a férfi rendszeresen csalta az épp aktuális párját, majd elhagyta a másikért, és a végén azt is csalta később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!