Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manó1235 kérdése:
Van/ volt valakinek happy end-el végződő párkapcsolata?
Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból kérdezem :) úgy értem hogy mondjuk a fiú/lány elhagyott más személyért aztán 1-2 évig tombolt majd vissza tért hozzád? van ilyen? és jobb lett a kapcsolat vagy meg sem éri újra kezdeni ? :)2014. márc. 1. 09:13
1/8 anonim válasza:
A happy endet más néven házasságnak hívják. Egyéb esetben semmi értelme >szerintem< egy kapcsolatnak.
2/8 anonim válasza:
Szerintem Happy end csak a filmekben van. az életben elég ritka ha van is ilyen.
4/8 A kérdező kommentje:
az egyik barátnőm 2 évvel ezelőtti pasija megjelent a napokban és lerohanta h mennyire szereti.. és nemtudom hogy mennyire jó ötlet ez hogy vissza megy hozzá
2014. márc. 1. 09:19
5/8 anonim válasza:
Mi nem más személy miatt szakítottunk, hanem mert a párom félt az elköteleződéstől. Külön voltunk 4 hónapot, azóta már két éve újra együtt vagyunk, és minden rendben van.
De pl. szüleim 25 éve vannak együtt, abból 20 éve házasok, ezt már inkább nevezhetjük happy endnek. Az ő kapcsolatukban is volt egy törés, szakítottak majdnem egy egész évre, utána összeházasodtak :D
6/8 anonim válasza:
Nekem majdnem összejött csak egy ribi bekavart és tönkretett mindent. :'(
7/8 anonim válasza:
Elhagy, kiég és utána visszakuncsorog?
Na neeeee, van nekem önérzetem. Ha velem nem akarta kitombolni magát, akkor kiégve már ne jöjjön vissza.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet bár lehet valakinek sikerül
anno mi is összejöttünk megint és hallottam olyat szépen beszélj vele mert megint otthagy ott is hagytam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!