Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizet? Szerintetek ez így normális?
ha a barátommal elmegyünk pl. cukrászdába, étterembe, pizzára, kávéra akkor mindig ő fizet. Kirándulásoknál fele - fele arányban mivel ez nagyobb kiadás. Ha barátokkal megyünk szórakozni akkor is ki - ki a maga részét. Kirándulásokon is mindenki a magáét. Persze van olyan hogy hoz nekem kólát ha éppen ő ment valahova vagy én neki.
De normális hogy ha csak ketten megyünk pizza, kávé, étterem akkor mindent ő fizet ?
teljesen normális, a pasik szeretnek imponálni a nőknek, ez már az evolúció óta így megy:
az őskorban a nagyobb vagy erősebb állat az erejével imponált a nősténynek
az ókorban és középkorban az ember a megbecsült hírnevével, hatalmával, rangjával tette ezt
a jelenkorban az emberek gesztusokkal imponálnak, pl. udvarias és meghív erre-arra
a jövőben nem tudom :)
Engem hosszú távon nagyon kényelmetlenül érintene, nem kell ezzel levennie a lábamról és kvázi "eltartania". Mi két éve vagyunk együtt, és kb. ugyanolyan arányban hívom meg én őt valamire, mint ő engem, és nálunk ez teljesen természetes, nem sértődik meg rajta egyikünk sem.
20N
Miért ne lenne normális?
Alapvető lovagiasság.
Persze, ha zavar, akko beszéld meg vele, mert mi sajnos nem tudjuk megmondani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!