Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a mosolyszünet alatt a párotok az egyik barátnőtökkel kavart?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem voltunk együtt, de én a barátnőmnek gondoltam és a legrosszabb, hogy mind a kettő tagadja pedig tudom, biztos vagyok benne mert elég sok bizonyítékot találtam sms.ek, üzenetek, fényképek..kell ennél több? nekem nem. De akárhányszor felhoznám a témát rögtön támad...és ugyebár a legjobb védekezés a támadás! Nagyon bánt, hogy letagadja és a szemembe hazudik, hogy nem volt semmi, ha elmondta volna max. egy-két napig kilennék akadva de legalább lezárhatnám tényleg. Hogy tudjam meg?2014. febr. 28. 10:12
21/22 A kérdező kommentje:
ez tény és való, hogy nem kérhetem, számon...de ami a legjobban bánt, hogy tagad mindent! és ezzel igazából hazudik nekem! arról nem is beszélve, hogy miután mi kibékültünk megígérte nekem, hogy többet szóba sem áll vele, de láttam hogy beszéltek telefonon,üzenetbe, na meg a fényképek!
2014. márc. 1. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!