Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a mosolyszüne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a mosolyszünet alatt a párotok az egyik barátnőtökkel kavart?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem voltunk együtt, de én a barátnőmnek gondoltam és a legrosszabb, hogy mind a kettő tagadja pedig tudom, biztos vagyok benne mert elég sok bizonyítékot találtam sms.ek, üzenetek, fényképek..kell ennél több? nekem nem. De akárhányszor felhoznám a témát rögtön támad...és ugyebár a legjobb védekezés a támadás! Nagyon bánt, hogy letagadja és a szemembe hazudik, hogy nem volt semmi, ha elmondta volna max. egy-két napig kilennék akadva de legalább lezárhatnám tényleg. Hogy tudjam meg?
2014. febr. 28. 10:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

így jártál

neked kell elhagyni őket

2014. febr. 28. 11:15
 12/22 A kérdező kommentje:
a barátnővel nem is áll szándékomban tartani a kapcsolatot! ő megszűnt létezni számomra. de a bárátommal még mindig együtt vagyunk és nemtudom, hogy meddig fogom bírni, mert folyton attól tartok, hogy mivan ha a csaj külön megy a pasijától aki egyébként akkor is megvolt mikor ők kavartak...szóval ha szétmennének akkor újra nekiállnak beszélgetni vagy valami és folytatják amit elkezdtek. egyébként még arra gondoltam, hogy lányt megzsarolnám, hogy vallja be mert ha nem akkor elküldöm a barátjának a képeit..ugyanis én lementettem párat. :)
2014. febr. 28. 11:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hagyd az egészet a fenébe. Ennek semmi értelme hogy állandóan veszekedtek. Vagy nyeld le a dolgot és higgadj le, vagy rúgd ki, és keress mást, aki őszintébb.
2014. febr. 28. 11:29
 14/22 A kérdező kommentje:
tudom, hogy ez lenne a helyes..de valahogy nem megy egyik se. :/
2014. febr. 28. 11:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy simán szakítanék vele. Ne haragudj de az a pasi aki a barátnőmmel ki kezd nem ember a szemembe
2014. febr. 28. 12:11
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lánnyal ennyire nem tartod a kapcsolatot, szóba sem állsz vele többet, akkor a fiúval miért? Ráadásul vele nem csak szóba állsz, hanem még mindig párkapcsolatot akarsz tőle. Én ezt nem tudom megérteni :S
2014. febr. 28. 12:19
 17/22 A kérdező kommentje:
mert a barátomat szeretem, csak ezen nem tudok túl lépni...szakítani nem akarok...de elvárnám, hogy legyen annyi gerince, hogy bevallja végre. csak nemtudom, hogy hogyan érjem ezt el. mert elég makacs
2014. febr. 28. 12:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

A barátnődet nem szeretted? :)

Nagyon véded ezt a fiút, pedig nem érdemli meg.

Egy dolgot tudok tanácsolni:

Ha nem tudsz megbocsájtani, túllépni ezen, akkor szakítás.

Ha úgy döntöttél, hogy még ezek után is vele maradsz, akkor viszont nem kell felhozni többet ezt a témát.

2014. febr. 28. 12:34
 19/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat! aranyosak vagytok! :) :*
2014. febr. 28. 12:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Most akkor tisztázzunk pár fogalmat!

(Nem olvastam végig midnen kommentet, szóval lehet, hogy valaki már tisztázta ezt.)

Mosolyszünet alatt azt értjük, hogy összevesztetek, és pár napig (rosszabb esetben hétig) fagyosabbak, távolságtartóbbak vagytok egymással. De szakításról szó nincs.

Amikor a kapcsolatotokban tartotok szünetet, az meg egy előre megbeszélt "ideiglenes szakítás". Nem akarom kifejteni, hogy ezt miért találom oltári nagy hülyeségnek.

A harmadik fogalom meg a szakítás, ezt remélem, nem kell magyarázni.

Ha valóban csak mosolyszünet volt, akkor bizony még együtt voltatok, és így bizony mocskosul megcsalt.

Ha a kapcsolatotokban tartottatok szünetet úgymond (mekkora hülyeség), akkor igazából nem kérheted rajta számon, hogy kivel kavart, elvégre - még ha csak ideiglenesen is - szétmentetek, azaz az alatt egymás felé nem voltatok kötelesek hűségesnek lenni. (Ha igen, azt akkor nem szünetnek hívják.) Az persze már más kérdés, hogy vajon mennyire szerethet az, aki lazán tud mással kavarni (meg netán még mást is)? Mert aki tényleg szeret, annak nem az lesz az első dolga, hogy gyorsan keressen mást.

2014. febr. 28. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!