Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden párkapcsolatban kínos az első nagyvécézés, ha éppen a közelben van a kedves?
Gusztustalan leszek. 4 eves kapcsolatunk alatt mar minden ami kakival es pukival kapcsolatos megtortent.
Most szombaton feketebablevest evett az en eletem parja es a b.nom ferje is....kifingottak minket a felso szintrol...lenn a nappaliban talaltam ra a b.nomre kora reggel vasarnap pedig tudtunk volna meg aludni....
Anyosom elso latogatasa hozzank egy azonnali hasmenessel tortent...szegenyke...nagyon kinos volt neki de aztan rajott en sem vagyok kulonb nalla...a fia nem veletlenul valasztott engem.
A ferjem mondta, hogy egy igazi kapcsolatban nem lehet kinos az ilyesmi. Kulonben egy eleten keresztul bujdokolsz mikor szolit a szukseg?
én 6 éve vagyok együtt a párommal már együtt is élünk, de eleinte még fürdeni se mert nálunk mikor jött előtte zuhizott, wc stb én ugyanígy aztán fejlődött a dolog akkor mentem nagywc-re ha aludt mióta együtt lakunk ha ő éppen a szobában van becsukom az ajtót hogy ne halljam a tv-t ő meg ne halljon engem pedig már 6 év eltelt
sokáig csak egy bizonyos helyen tudtam..
10 napig voltam Németországban 8 éve és 1x voltam a tíz nap alatt, mostmár a munkahelyen is elmegyek de ha bejön valaki leblokkolok...
szóbal nem vagy egyedül
előző hozzászóló vagyok
tök igazazad van, lenne ilyan minden férfi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!