Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmtől, hogy kéne megkérdeznem finoman, hogy mik a hosszútávú tervei velem?
Ne haragudj, de elég érdekes lehet a kapcsolatotok, ha nem mersz vele ilyesmikről kötetlenül beszélgetni....
Ahogy az egyik válaszoló írta.....normális kapcsolatban ez nem kéne hogy gondot okozzon...
Mi a férjemmel pl fél év együtt járásnál már ott tartottunk, hogy megvolt a lánykérés(1 hónap után), tudtuk az első gyerekünk nevét (fiúra és lányra is), tudtuk hol fogunk lakni ha végzünk a sulival és összeköltözünk, plusz azt is tudtuk hogy mikor lesz az esküvőnk (hónapra pontosan). Amúgy összességében másfél év után házasodtunk, és nem, nem voltam terhes. Még nincs gyerekünk 2,5 éves házasságban sem.
Arról hogy ki hogy képzeli el a kapcsolatot...pl akarunk e idővel házasságban élni, gyereket... Ezekről már az első időkben beszéltünk teljesen kötetlenül, de amúgy alapból úgy mentünk a kapcsolatba hogy komolyan gondoljuk. Amolyan első randin kialakult szerelem a miénk, ami azóta is tart:) és a férjem hozta fel a házasság, gyerek témát egyébként:). pl ő is vallott szerelmet először. Én csak utána:D Bátrabb volt nálam na..
Egyszerűen kérdezd meg tőle.
utolsó hasonló cipőben ;)
én azt mondom játékosan próbálj rá utalni. pl a játszótéren láttok pár gyereket játszani és mosolyogva mondd neki na ha az a kucsi fiu/kuslány az enyem lenne most homokoznék egy jót vele te nem? szerintem hasonlít rád okyan cuki mint te és akkor kiderül mit mibdd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!