Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavarna titeket, ha a barátnőtök zsidó lenne?
Csak egy kiigazítás...
Zsidó = származás
Izraelita = vallás
14-es, ne nekem kezdd el magyarázni, egyébként én világosítalak fel:
zsidó vallás=izraelita vallás=judaizmus
Ez a régi időkből maradt vissza, hogy a Zsidó az egy faj, származás, vagy akármi. Ez hülyeség, egyszerűen zsidó, aki zsidó vallást követ, előbbi válaszoló leírta pontosan, hogy is van ez. A lényeg, hogy te is a Kersztény faj-ba tartozol, mert keresztény szülők leszármazottja vagy?
Utolsó válaszoló: a zsidóság egy rassz is, mert a sémi népek közé tartozunk, a közel-keletről jöttünk, arabok rokonai vagyunk. Csak ez a vérvonal már felhígult, de egyes jegyek még felismerhetők.
És nincs olyan, hogy keresztény faj, a kerszténység vallás, az ember pedig faj. És a szüleim származásilag is zsidók voltak tehát én zsidó vagyok.
Úgyhogy talán nem kéne kioktatni arról, amivel ti sem vagytok tisztában.
nyilván jobban örülnének, ha zsidóval lennék meg asszem csak zsidóhoz mehetnék hozzá vallásilag, de a vallást már ők sem tartják annyira, inkább a hagyományokat
Szóval nem örülnének, de elfogadnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!