Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pedofil a tanárom hogyan buktassam le?

Figyelt kérdés

5.osztályos tanuló vagyok és 12 éves...magántanuló van magyar tanárom,matek tanárom,történelem tanárom,fejlesztő tanárom..stb éés KÖRNYEZET.. tanárom .. aki szerintem pedofil.. multkor amikor állatokrol tanultunk kérdezte hogy milyen állatokat ismerek.. mondtam hogy foxi..roti..yourki PULI ..és itt azt mondta hogy mi PUNI ?? itt megállt bennem az ütő..egy erőltetett mosoly és azt mondtam nem... pulit mondtam.. ő erre ja ok értem..

eddig is azt hittem hogy pedofil mert valami nem stimmel vele...mindig a képemb mászik.. és tegnap megtuttam egy új barátomtól hogy a testvére iskolájábol jött át ahol sok a pedofil.. és most mit tegyek le akarom buktatni hogyan csináljam ?? help..lány vagyok .. azt hiszem a tanár 38 39 50 lehet.. arra gondoltam hogy felálok és aképébe kiabálom hogy pedofil !! malyd elmondom az igazgatónak.. szerintetek mit tegyek ? köszi.

2014. febr. 27. 12:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
6%

Szüleidnek szóljál, minél előbb, mindenképpen!!!

Már az elég, hogy félsz tőle, nekem ilyet mondana a lányom, hogy egy tanárától fél, mert pedofilnak gondolja.

Mindent megtennék, hogy többé ne tanítson.

Szüleidnek mond el, MOST, ne itt kérdezgesd azt embereket, mert mint látod a legtöbb egy szobanövénnyel van egy szinten.

2014. febr. 27. 13:48
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hány méterről kellene egy könyvből mutogatnia neked?
2014. febr. 27. 14:22
 23/29 anonim ***** válasza:
ennyi erővel rólam is azt hihetnéd hogy pszichopata vagyok :D
2014. febr. 27. 15:06
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Álljon már meg a menet!

Tisztelt 21-es! Maga eszénél van?

A gyerek félne a tanárától mert egyest adhat neki, ezért valamit hazudik. Maga meg kirúgatná? Hát ezért tart itt a magyar oktatás ahol!

Nem azt mondom, hogy nem kell hinni a gyereknek, de jól utána kell kérdezni, mert a gyerek egyszer azt mondja, máskor pedig mást. Az én lurkóm is mond néha ezt-azt. Nem rossz indulatból, de néha elferdíti a valóságot. Ilyenek a gyerekek.

Egy másik embernek viszont az egész életét tönkre teheti, ha ilyen ostobán és felelőtlenül viselkedik!

Szégyellje magát amiért az ostoba szülők iskolapéldájává lépett elő ezzel a hozzászólásával!

2014. febr. 27. 15:27
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

21-es:

Remekül mutatta meg válaszával, milyen is egy "szobanövény". Csatlakozom az előtem szólóhoz, egy egyszerű "azt gondolom pedofil, pont" dolog okán valakit tönkretenni? nonszensz.

2014. febr. 27. 17:07
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Inkább tanuljál környezetismeretre, minthogy baromságokon jártatod az eszed. "Olyan iskolából jött, ahol sok a pedofil" lol bmeg.

Meglátásom szerint a legkülönfélébb médiumok totál hülyét csinálnak a kölkökből. Régen meg sem fordult ilyen a fejünkben.

Persze szólj csak valakinek, de utána nézd meg a Vadászat című filmet.

2014. febr. 28. 14:13
 27/29 anonim válasza:
5.-es vagy, szerintem nem vagy teljesen tisztában azzal, hogy mi az a pedofil. Én is ismerek olyan férfi tanárt aki szereti zavarba hozni a lányokat pl: Csókolom! - Ó, én is... stb. De gyereke van, és az, hogy ilyen a humora nem jelenti azt, hogy pedofil. Szerintem azért ne szólj senkinek, mert nincs konkrét bizonyítékod, és végül is nem történt semmi. Ha most szólnál a szülőnek/igazgatónak, téged állítana be hülyének,és a későbbiekben ez hátrányod is lehet, mert már nem fognak hinni neked ( Tudod aki egyszer farkast kiállt...). Én is tudok olyan tanárt aki furcsán nézz rám, állandóan a közelemben van stb. egyszerűen csak észnél kell lenni, el kell menni, és éreztetni vele, hogy nincs ínyedre a beszélgetés. Ha pedig bármi durvább történik azonnal szólni.
2014. ápr. 22. 19:00
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

A probléma forrása az, hogy te egy túlzott fantáziával megáldott kistini vagy.

Felvilágosítalak pár dologról:

1. Attól, mert valaki félrehall valamit, még nem pedofil.

2. Ha netán vannak enyhén szexuális tartalmú poénjai, attól sem pedofil.

3. Nem szabad minden mendemondát elhinni.

4. Nincs olyan iskola, ahol sok a pedofil. Igazából a tanárok között extrém ritka, hogy valaki az legyen. Persze, van, hogy egy-két pedo tényleg bekerül a gépezetbe, akiket szintén ki lehetne szúrni, ha a fenntartó és a felettes nagyobb gondot fordít rá, hogy utánanézzen, kit is vett fel. De ez tényleg extrém ritka. Az országban talán 5-10 pedofil pedagógus ha van összesen. Persze, a média ebből baromi nagy cirkuszt csinál, de hangsúlyozom, ez extrém ritka eset.

Az már sokkal gyakoribb eset, amikor 16-18 éves (néha fiatalabb) törtető tinik megkörnyékezik a tanárukat, aztán meg ha az jófej velük, egyből lepedofilozzák. (Mondjuk az annyira már nem extrémen ritka, hogy pl. egy 18 éves tanuló és a tanára között legyen valami, de az egy más kategória, az sem gyakori, és legtöbbször a tanuló kezdeményezésére történik, és köze sincs a pedofíliához.)

5. Ha zavar, hogy közel hajol hozzád, akkor illedelmesen mondd meg neki, hogy téged ez zavar. Egyenesebb és gerincesebb dolog elmondani, hogy mi a problémád, mint a háta mögött alaptalanul sz**rt kavarni.

Egyébként meg mégis hogy kéne odaadnia azt az atlaszt? 5 méteres rúddal kéne eléd piszkálnia?

Továbbá javaslom, hogy a magyar nyelvtanra feküdj rá nagyon! Az írásod mélységesen kritikán aluli, mind helyesírást, mind nyelvhelyességet, mind pedig fogalmazást tekintve.

2014. máj. 24. 10:56
 29/29 anonim válasza:

"azt hiszem a tanár 38 39 50 lehet.."

Most akkor mennyi?

2016. júl. 3. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!