Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pedofil a tanárom hogyan buktassam le?

Figyelt kérdés

5.osztályos tanuló vagyok és 12 éves...magántanuló van magyar tanárom,matek tanárom,történelem tanárom,fejlesztő tanárom..stb éés KÖRNYEZET.. tanárom .. aki szerintem pedofil.. multkor amikor állatokrol tanultunk kérdezte hogy milyen állatokat ismerek.. mondtam hogy foxi..roti..yourki PULI ..és itt azt mondta hogy mi PUNI ?? itt megállt bennem az ütő..egy erőltetett mosoly és azt mondtam nem... pulit mondtam.. ő erre ja ok értem..

eddig is azt hittem hogy pedofil mert valami nem stimmel vele...mindig a képemb mászik.. és tegnap megtuttam egy új barátomtól hogy a testvére iskolájábol jött át ahol sok a pedofil.. és most mit tegyek le akarom buktatni hogyan csináljam ?? help..lány vagyok .. azt hiszem a tanár 38 39 50 lehet.. arra gondoltam hogy felálok és aképébe kiabálom hogy pedofil !! malyd elmondom az igazgatónak.. szerintetek mit tegyek ? köszi.

2014. febr. 27. 12:00
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
van az a barátom nem barátkozik vele senkia sulibol ahogy velem se ő már végzős de neki nem is tanit semmit és kedves félénk lány .. igazából egy suliba járunk de facebookon beszélgetünk órákig mert élőben nem merünk egymáshoz szólni és ő irta nekem facebookon.
2014. febr. 27. 12:23
 12/29 anonim ***** válasza:
90%

Ezért pedofil? Mert félrehallott valamit??

Egyébként meg tanulj inkább egy kis magyar nyelvet!!! Plusz az állatfajokat se ártana egy kicsit átböngészned..

2014. febr. 27. 12:25
 13/29 A kérdező kommentje:
igen félre halotta hogy puni ... és azért liheg mindig a képembe ugye ?..
2014. febr. 27. 12:27
 14/29 anonim ***** válasza:
Az mit jelent hogy a képedbe liheg?
2014. febr. 27. 12:36
 15/29 A kérdező kommentje:
a környezet atlasz oda tolja hozzám és rá mutat valamire közben meg bele bújik a fejembe.... és úgy magyaráz...ráadásul a szája is büdös..
2014. febr. 27. 12:38
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Légyszives fogalmazz már egyértelműbben. Mi az, hogy bele bújik a fejedbe? Túl közel hajol? Vagy mi?
2014. febr. 27. 13:02
 17/29 A kérdező kommentje:
Igen !!
2014. febr. 27. 13:13
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Elég szar a helyesírásod , na meg nem kéne beképzelni dolgokat...
2014. febr. 27. 13:24
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj drága de ez nem pedofília közel sem. Mégcsak nem is fogdos.

Ha úgy érzed túl közel hajol, amikor magyaráz neked, akkor kérd meg, hogy ne tegye ennyi. Alaptalanul ne tedd tönkre egy ember életét.

2014. febr. 27. 13:29
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen még ott tartasz, hogy "milyen állatokat ismerek"? :D

A fejlesztő pedagógusodat kidobhatjátok, mert úgy látom szart sem ér.

2014. febr. 27. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!