Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ember örüljön amije van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember örüljön amije van? Még ha az egy távkapcsolat is? És lehet, hogy soha nem is látjuk egymást a távolság miatt?

Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 11:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
Haladás! :))
2014. febr. 27. 13:14
 52/63 anonim ***** válasza:

Barátnak hívják?

Hmm... Szerintem a barátod iránt nincsenek olyan vágyaid, hogy megérintsd, hogy hozzábújj, hogy megcsókold. Ezek a vágyak pedig csak az iránt jöhetnek létre, akivel tényleg úgy érzed minden klappol.

A vágy a mozgatórugója az egésznek. Ha vágysz rá, ha akarod őt mindenhogy, testileg és lelkileg. Ez a távolság ellenére is létrejöhet.

Sőt. A távolság csak még inkább erősíti benned az érzést. A vágyat, a vágytól való szenvedést. Aztán találkoztok és bumm. Ott kő kövön nem marad.

Tapasztalatból beszélek, nem álmodozásból.

Mikor a sok beszélgetés és vágyódás után végre ott vagy és megérintheted, még az ujjad is bizsereg. Nincs ennél jobb. Persze maga a távolság szenvedés, de ha azt kibírjuk, utána mindent kibírunk.

Nincs annál erősebb kapcsolat, ami a távolságon edződik.

Egyébként szerintem a szerelemről alkotott képünk sem egyezik Noydra.

"Számomra nem párkapcsolat, ha nincs testiség"

Nem lehet simogatni a szavakkal? Nem lehet vágyat gerjeszteni a másikban szavakkal? Ha ügyes vagy még orgazmust is okozhatsz a lánynak csupán szavakkal!

(Ez pedig klinikailag bizonyított, ugyanis a nők leginkább agyban élik át az orgazmust. ;))

Szóval testiség nélkül is van szerelem. A mai világban viszont sem a média, sem a divatos "már 12 éves koromban elvesztettem a szüzességem" elvek nem ezt diktálják.

Régebben házasság nélkül nem is volt testiség! Mégis voltak szerelmesek az emberek.

Akkor most én sóhajtok fel kedves Noydra. Hova tart ez a világ?

2014. febr. 27. 13:20
 53/63 Noydra ***** válasza:

Igen, van akinek így összejön és ez szép és jó.

Tagadhatatlan, hogy létezik, de:

1. Addig ne állítsa senki sem, hogy párkapcsolatban él, amíg nem találkoztak, és 2. Tényleg passzolnak és tetszenek egymásnak.

Mert bizony én meg olyan esetről tudok, ahol a levelezgetésben minden szép és jó, aztán jön a találkozás és a pofára esés.

Hazudsz, ha azt állítod, hogy nem kell a testiség a kapcsolatba, valamint az, hogy vonzódjak külsőleg is hozzá.

Mert az úgy sohasem fog működni.

Azért nem egyezik a véleményünk, mert 2 véglet vagyunk. Persze, lehet szavakkal is, de ha már itt van mellettem, másra is használom inkább a számat :)

2014. febr. 27. 13:47
 54/63 A kérdező kommentje:

Á VÉGE.

csináltam 1 kamu facet.

és kiderült, hogy tartja a kapcsolatot a másik fiúval.

vége, ennyi.

2014. febr. 27. 18:28
 55/63 Noydra ***** válasza:

Sajnálom. Akkor ez ilyen levélribi :D

Keress a közeledben lányt.:)

2014. febr. 27. 21:34
 56/63 A kérdező kommentje:

hát az....szemét mocsok. de utálom ezt.

belészeretek erre hazudik, óóóóóó halna meg, fordulna fel, de nem baj....megveri majd a sors őt ezért.

2014. febr. 27. 21:55
 57/63 Noydra ***** válasza:

Az ilyenek azzal gyűjtenek önbizalmat, meg egót, hogy neten szédítenek.

Szard le... Közeledben keresgélj :)

2014. febr. 27. 22:04
 58/63 A kérdező kommentje:

igen..tudom.

a baj az, hogy ez már a negyedik netri**nc akibe már beleakadok és aki így megszívat.

a másik..pár perce találtam is 1 másikat, de sajna ezt is neten.

ő itt van a közelben..legalább is itt van a városban, csak abszolút nem vagyok az esete.

...most mit tegyek?

találkozzak vele..vagy ne?

...

mi legyen?

2014. febr. 27. 22:36
 59/63 Noydra ***** válasza:

Hát, szerintem ha takálkozásig el tudsz vele jutni, akkor egy próbát ígyis úgyis megér.

Gondold azt, hogy csak egy baráttal találkozol egyet... veszteni nem veszthetsz semmit. Ha erre gondolsz, kevésbé fogsz szomorkodni, ha nem jön esetleg össze.:)

2014. febr. 27. 22:42
 60/63 A kérdező kommentje:

hmm..értem..és ha azt mondom, hogy beleszerettem..khmm...halálosan..ááa..ez nálam valami betegség.

minden lányba 5 perc alatt beleszeretek.

de nem baj, megfogadom..csak barát.

értem.

2014. febr. 27. 23:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!