Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Nem szerethetek kettőt! Tinik, kíméljetek
Ékezetek nélkül fogok írni,úgy gyorsabb lesz...
Szoval...3evvel ezelott meg ismerkedtem egy sraccal.Iszonyatos modon a felhok folott jartam,nagyon szerelmes voltam.egy evre ra,megkerte a kezem,termeszetesen igent mondtam.sajnos meg romlott a kapcsolatunk,elkezdtunk nagyon sokat veszekedni,igy az eskuvo le lett fujva,szet is mentunk,viszont meg mindig szeretem,tartjuk a kapcsolatot is,tudom,hogy o is szeret,csak nem akarja,hogy megint az legyen a vege ami akkor volt,igy most nem akar bele ugrani,szepen lassan akarja felepiteni az egeszet.Na es itt jon kepbe a masik ferfi.iszonyat aranyos,kedves,ha akarok sem tudok veszekrdni vele,annyira edes.Szuleim nagyon a kullemre es arra mennek,hogy olyan ferfi legyen mellettem aki gazdag,jolnevelt,jokepu.nos az elso tokeletesen megfelelt,bar nekik meg o sem volt eleg jo,pedig 2hetente keresett masfel milliot.Ez a ferfi akit most ismertem meg,egy heggeszto ausztriaban,fizuban nem tudom mennyit keres,de nem is erdekel.masreszt a fogai sem olyan hu de rendezettek es mikor mutattam anyumnak egy kepet az volt a valasz,h ki az a csunya cigany gyerek? O szolt apumnak,apa pedig azzal jott,h en ilyen ciganyokkal ne foglalkozzak...nos azt hiszem kezdem megszeretni ezt a sracot,viszont meg mindig szeretem a volt volegenyemet es azt hiszem tudna ujra kozos jovonk lenni,de ezzel a masikkal is...Szerintetek mit kellene csinalnom?
Tegy barmit, de pasi ugyekben ne a szuleid velemenye legyen mervado.
Hisz nem ok fognak vele szeretkezni, vagy leelni vele eveket.
A nok szeretnek az elejen az anyagiakra meg kullemre menni, aztan megis rengeteg az elvalt, vagy rossz kapcsolatban elo no, hiaba gazag szoke herceg feher lovon a parja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!