Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sem normális ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem normális ez a barátomtól, vagy tényleg van olyan, akinek ez vicces és ezen szórakozik?

Figyelt kérdés

Barátom lassan 19 éves lesz, de úgy látom néha 13 éves szinten van.

Nem tudom eldönteni,hogy komolyan ez neki a szórakozás, vagy csak engem bosszant?

Folyamatosan az 'olyan'dolgokkal viccelődik...pl írja smsben hogy épp 'kakilt' vagy 'pipilt', ha együtt vagyunk óriásiakat büfizik, és mondja,hogy milyen malac. Mikor sikerült végre együtt aludnunk bement a fürdőbe és egy óriásit fingo*t, azt hittem szájjal csinálja ezért beszóltam,hogy 'ez nem is élethű' erre bejött és odafingo*t a szobába, hogy lássam nem szájjal csinálja.

Meg néha azt kérdezgeti,hogy a lányok szoktak-e 'pukizni' meg 'kakilni'?(ezt rengetegszer) Meg hogy:'ő szokott sokat''tegnap este is kakiltam''a kukimon pipilek és a lyukamon kakilok' stb... Komolyan néha elér a röhögés, inkább azon,ahogy előadja magát,de legtöbbször azért undorító...ti teljesen humornak fognátok fel?

Főleg,mikor kajáltunk, és elkezdte ezeket mondogatni...csípőset ettünk s előttem +szülei előtt elkezdte mondani,hogy 'hú,hogy fog ez csípni este, majd ha kijön'

Az 'kisebb' dolog, mikor megyünk az utcán, elmegy mellőlem 2 méterre: 'megyek pukizni' majd fújja maga után a levegőt XDD

Hirtelen ennyi jut eszembe de még sorolhatnék hasonlóakat.

SZerintetek ez normális?

17L

2014. febr. 24. 21:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát van, akinek ez jön be, én egy idő után már unalmasnak is találnám, meg cikinek is, ha mondjuk társaság előtt csinálná. Mindezt férfiként mondom, és nem igazán találnám viccesnek, pedig van humorérzékem. Ez inkább infantilisnek tűnik, mint poénosnak, az pedig elég durva, hogy kvázi az orrod alá fingik, meg hasonlók.
2014. febr. 24. 21:25
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi az idióta jelzőt.:)
2014. febr. 24. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem meg jófej a barátod, csak néha lehet túllő a célon és már unalmas vagy elég volt belőle

mondd meg neki vegyen vissza

de amúgy mi is ilyenek voltunk a gimiben a haverjaimmal, az összes "komoly" osztálytársunkon röhögtünk, mert gyökerek voltak 17 évesen is és most is azok 10 év múlva

2014. febr. 24. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:

A pasid vagy infantilis, vagy vonzza a pisi-kaki szex.

Járj utána.

2014. febr. 24. 21:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Valószínű bejön neki a téma. Kakilj be aztán dicsekedd el neki.
2014. febr. 24. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!