Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem normális ez a barátomtól, vagy tényleg van olyan, akinek ez vicces és ezen szórakozik?
Barátom lassan 19 éves lesz, de úgy látom néha 13 éves szinten van.
Nem tudom eldönteni,hogy komolyan ez neki a szórakozás, vagy csak engem bosszant?
Folyamatosan az 'olyan'dolgokkal viccelődik...pl írja smsben hogy épp 'kakilt' vagy 'pipilt', ha együtt vagyunk óriásiakat büfizik, és mondja,hogy milyen malac. Mikor sikerült végre együtt aludnunk bement a fürdőbe és egy óriásit fingo*t, azt hittem szájjal csinálja ezért beszóltam,hogy 'ez nem is élethű' erre bejött és odafingo*t a szobába, hogy lássam nem szájjal csinálja.
Meg néha azt kérdezgeti,hogy a lányok szoktak-e 'pukizni' meg 'kakilni'?(ezt rengetegszer) Meg hogy:'ő szokott sokat''tegnap este is kakiltam''a kukimon pipilek és a lyukamon kakilok' stb... Komolyan néha elér a röhögés, inkább azon,ahogy előadja magát,de legtöbbször azért undorító...ti teljesen humornak fognátok fel?
Főleg,mikor kajáltunk, és elkezdte ezeket mondogatni...csípőset ettünk s előttem +szülei előtt elkezdte mondani,hogy 'hú,hogy fog ez csípni este, majd ha kijön'
Az 'kisebb' dolog, mikor megyünk az utcán, elmegy mellőlem 2 méterre: 'megyek pukizni' majd fújja maga után a levegőt XDD
Hirtelen ennyi jut eszembe de még sorolhatnék hasonlóakat.
SZerintetek ez normális?
17L
Ritka az ilyen ember.XDDD
Véletlenül nem a rokonom :D
Örülj neki, hogy nem egy sírásó és ez legyen a legnagyobb próblémád
Egy éve vagyunk együtt, és ezekre a dolgokra nemrég figyeltem fel, egyre több van.
Eleinte azt hittem,hogy biztos valami fiús 'vonás'és ezt viccesnek látják.
Ezek szerint nem?
ez hülye:DD
az exem is ugyanilyen idióta volt amúgy mint te kedves kérdező...
ökörködtem és 90%ban nevetett rajta, de emellett meg néha rinyált, hogy hagyjam abba és soha többé stb. (én mondjuk csak lányos, vékony hangon ökörködtem nem fingottam meg szartam, pisiltem :DD)
szólj neki ,hogy ez zavar
ha nem segít akkor egy ilyen remek vicc után hányd telibe
Egy bazi nagy bunkó a barátod, ez az igazság. Ez a kérdés passzol ide, hogy a lányok tényleg a bunkókra buknak?
F/21 (nem bunkó, sőt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!