Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti milyen ajándékot adtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen ajándékot adtatok /adnátok egy éves évfordulóra? /Távkapcsolat/

Figyelt kérdés

2014. febr. 24. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmit, soha nem is ünnepeljük. Minden napnak örülünk egymás mellett, nem kell ehhez külön ünnepi nap.
2014. febr. 24. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:
nyaklánc, parfüm, ékszer, plüss, montázs (bekeretezve közös képeitekkel) meglepetésből beállítasz hozzá úgy h nem számít rád, közös vacsora, elvinni étterembe, vellnesz* hétvége és még sorolhatnám! de jó lenne tudni pl. hogy fiúnak vagy lánynak kell ajándék!
2014. febr. 24. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:

miért érdekes, hogy távkapcsolat?

de most, hogy mondod, valami dizájner vonatos kulcstartót, azon röhögni is lehet, meg kedves is.

ha ez nem jó, akkor ugyanazt, mint más viszonyban. amiről gondolom, hogy bejön majd neki. könyvet adok legszívesebben, nőnek meg ékszert vennék, ha férfi lennék.

2014. febr. 24. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
1 ev internet elofizetest.
2014. febr. 24. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:
na az már elkötelezettség:)
2014. febr. 24. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmilyent :D Mi is távkapcsolatba vagyunk... Ilyenkor mindig hazamegyek és együtt töltjük az egész napot. Elmegyünk sétálni, iszunk egy shake-t, este egy kebabot eszünk, esetleg filmetnézünk :D aztán uzsgyi az ágy :D
2014. febr. 24. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:

virág-nőnek

bonbon-egy üveg ital férfinak

esetleg ruhanemű mellé

2014. febr. 24. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Távszabályzó.
2014. febr. 24. 14:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Leányzónak kellene az ajándék :) Az a 'probléma' ,hogy nálunk az ilyen csoki.. virág.. montázs szinte 'mindennapi' úgymond ,mert amikor tehetem mindig viszek valami ilyesmit ,ha van alkalom ,ha nincs :) Levelet ,verset is szoktam Neki írni ,szóval ez az ötlet is esett :) az étteremre gondoltam én is ,csak sajnos anyagilag nem biztos ,hogy tudnám finanszírozni.
2014. febr. 24. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!