Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a barátnőd részegen lesz*pott volna egy másik srácot, te képes lennél megbocsájtani neki?
Végtelenül naivak, akik azt válaszolták, hogy meg lehet bocsátani.
illetve, igen talán, de csak akkor, ha nem tervezel a barátnőddel semmi komolyat, ha pár hónapig még van kedved járni vele, d*gni, meg ilyesmit, akkor bocsáss..
De ha szerelmes akarsz lenni és komoly párkapcsolatra vágysz, annak ez kizáró oka. Az alkohol általában a tudatalattit engedi jobban a felszínre és ha ilyet tesz, akkor:
1) r*b*nc beütése van rendesen
2) egyszer megtette, megteszi máskor is
3) nem szerelmes beléd
Tehát egyértelmű.
Az alkohol a gátlásokat oldja nem pedig a tartást, hűséget és társait. Az alkohol csak lökést ad egy olyan tetthez, amihez józanul nincs elég bátorsága de megtenné ha lenne! Szóval ahogy előző írta. Ha nem tervezel komolyan vele meg lehet bocsátani ideig, óráig, de amúgy felejtős a csaj, és bocsánat hogy nőként válaszoltam, de talán a saját nemünk inditatásait jobban értem, mint férfi kollégáid kedves kérdező, ti kicsit máshogy működtök.
Ha egy férfi megcsalja a barátnőjét az csak szex volt, semmi több legtöbbször. Ha egy nő megcsal, akkor érzelmileg már elhatárolódott tőled, leírt és társai. Én pl képtelen lennék megcsalni azt a férfit, akibe szerelmes vagyok.
Exemet már csaltam meg, ezért is lett ex, mert képes voltam erre a lépésre és igen, alkohol hatása alatt. Gyorsan fel is ismertem a helyzetet és nem ringattam hiú álmokban, hogy én vagyok élete nője, igaz nem is vallottam be neki az esetet, nem akartam tetézni a bajait. Jöhetnek a r*banc jelzők és társai, én se vagyok rá büszke, de felismerésnek kellett vagy azóta is vele lennék egy nagyon rémes kapcsolatban.
23N
Meglepődtem azon, hogy akad még ember, sőt nő, aki képes gondolkozni is. :D Ne vedd sértésnek én örülök ennek... :)
Egyébként meg nincs az az isten, hogy olyan nővel legyek együtt, aki mással volt, miközben elvileg szeret engem... Én is voltam már részeg, nem is kicsit, de soha nem csináltam olyat, amit józanul te tettem volna meg. Bár azt hiszem én rossz összehasonlítási alap vagyok, mert én csak álmos leszek a piától, nem pedig bátor...
26/F
A srác se ártatlan? :D Ez aztán a logika ember... Adott egy csaj, akit nem is ismersz, el akar menni veled, ezért te vagy a hibás. xD
Tényleg oszlik az értelem...
Nehogy már én legyek a hibás mert ő félresz*pott.Én egyszer sem csaltam meg a kapcsolatunk ideje alatt, és én is el tudom dönteni csak kikértem mások véleményét mivel erre való ez az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!