Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha túlzottan csúnyának érzem magam?
Lassan 2 és fél éve vagyok együtt a barátommal.
A kapcsolat során történtek dolgok(ezt nem részletezem-nem csalt meg, meg semmi ilyesmi), ami miatt már nem érzem szépnek magamat. Sőt. Amint eljön előttünk egy jó csaj, már sírhatnékom van, olyan csúnyának érzem magamat. A hajamra múltkor megszólalt a barátom, hogy olyan, mint az ázott kutya-viccnek szánta,de azóta már ki vagyok borulva. A szemöldökömet túl vastagnak látom-emiatt kiszedtem, és el is rontottam. Mondták, hogy hagyjam, hogy visszanőjön. Vissza is nőtt, azóta meg ismét csúnyának látom magam( a kozmetikus se szedte vékonyabbra, mert azt már Ő sem pártolta nálam). Bele nézek a tükörbe, és rosszul vagyok. A barátom miatt 164 centi 52 kilósan kövérnek éreztem magamat(azt mondta, hogy nagy a hasam-ezt is viccből). Szakítani nem tudok-ez is hosszú sztori. Mit tudnék tenni, hogy emberszámba vehessem magamat mellette? Hogy ne a szép lányok képét nézzem facebookon? A barátom miatt gfogytam a stressztől 5 kilót, 164 centi 47 kiló lettem, de rájöttem, hogy ez nem mehet így. De sajnos egy csomó osztálytársam is leszól a külsőm miatt, és már undorodom magamtól. Nem tudom kihozni a maximumot magamból. Múltkor lealapozóztam az arcomat, és a barátom megjegyezte, hogy az egész arcom alapozós. Kérdeztem, hogy ennyire látszik? Közölte, hogy nem. Akkor miért jegyzi meg?
Múltkor csak feketébe öltöztem, csinos akartam lenni, maga az összeállítás az volt, és tudta, hogy igyekeztem, erre az volt az első megjegyzése, hogy: "Mi van, gyászolsz?".
Elhagyni tényleg nem tudom(nem azért, mert nem akarom, ez hosszú). Szóval mi lehet a megoldás?:(
Így van, a 8-asnak igaza van.
Nagyon alacsony az önbecsülésed. Én segítenék.. de nem tudom hogyan, hogy ne legyen félreérthető :P Mert már valószínűleg meghaladtam a korodat :) /24/
Figyelj, ettől nem kell félned. Szerez egy kutyust mielőtt szakítasz vele. Ezt most nagyon komolyan mondom. És szeresd és meglátod, hogy meghálálja :) Sok embernek segített már és segít átvészelni az ilyen időszakokat. Az embernek szeretetre van szüksége. Vagy ölelésre, amit szerintem ezek után, ha valaki nem ad meg (hogy elmesélted neki a történeted) akkor egy szívtelen állat. Szóval tényleg nincs félnivalód szerintem. Fel a fejjel kislány! Te egy ember vagy. Ugyanolyan, ha nem jobb mint más ;) Nagyon komolyan mondom!
A pánikbetegséggel keress orvost, barátot, családot...
A pasi (?) hagyd a franca, nem, hogy nőként, emberként se kezel.
Köszönöm, hogy ennyien leírjátok a véleményeteket, tanácsaitokat! Tényleg köszönöm! :)
Nekem a fő célom, hogy pasi nélkül elérjem a boldog állapotot. A barátom után nem akarok egy másik fiút, mármint először magamat szeretném összekapni, és utána jöhetne a barát, de nem akarok menekülni egyik kapcsolatból a másikba.
A kutyus nagyon jó ötlet! A jövőben van rá esély, hogy lesz is, csak még a kertünk miatt ez nem nagyon kivitelezhető(házban meg én nem szeretném a kutyust).
Igazából egy ideig én is azt hittem, hogy viccnek szánja, és még most is TUDOM, mert mondja is. De tudja, hogy milyen vagyok, azt is, hogy mi esik rosszul.
Tudom, hogy mostmár a lelkemet kell rendbe tenni, és igyekszem is, de ez kissé olyan útvesztőnek tűnik. Miatta nem tudok kijönni, és nélküle se. De nem adom fel! Tudom, hogy kicsit sajnáltatós a kérdésem, nyilván van bennem egy pár dolog, azért írtam ki, de igyekszem megfogadni a tanácsokat!
Na ha tanácsokról van szó, akkor még egyet tanácsolok:
Légy boldog! ;)
hello
Figyelj ram.Nem akarok bunkozni,szo sincs errol!
Kerlek figyelj ram,es annak ellenere ,hogy ugy erzed nincs igazam,megkerlek ,hogy probald kivulrol latni a helyzetet! Ha valami bantot irok,elore is bocsanat.
Szoval.. Szerintem egy picit tulreagalod. Igen,igazad van, nem kellett volna megjegyzest tenni a "pocakodra". Az tenyleg eleg bunko volt.De! Szerintem a hajasban semmi durva nem volt. De ha te ugy erzed,az teljesen elfogadhato,csak azert irom,hogy lasd,hogy mas emberek maskepp lathatjak. Szeritem tenyleg csak viccnek szanta.
Probald megbeszelni a paroddal a dolgokat.Vesziteni nem veszithetsz vele.
Mindenesetre sok ember velemenyet kerd el a szituaciorol,de a leheto legkevesebb szemelyes elmenyt vidd bele,es a legtobb tenyt. Ok kinek adnak igazat?
Meg kell tanulni a velemenyeket kulon valasztani.Nem mindegy,hogy mit veszel komolyan,es mit viccnek. Tudom nehez,de sajnos meg kell tanulni:/.
A kinezetedrol meg annyit,hogy olvass nehany szepsegblogot, a gyakori kerdeseken pedig a divat kategoriat. Hidd el,meg fogod talalni,hogy mit szeretnel beloluk hasznalni,es mit nem.
Es tenyleg bocsanat,de az en szemelyes velemenyem az h tulreagalod egy picit,NEM MUSZAJ EGYETERTENED VELE. Csak kerlek ne pontozz le ezert,tenyleg nem kotekedni jottem,hanem segiteni:).
Rakd helyre az onbecsulesed ,a srac nem erdemel meg . Sajnos pont olyan voltam mint a baratod ,eveken at bantottam ezzel a vilag legcsodalatosabb nojet ,pedig ott volt mellettem . Soha nem szandekosan,mindig poennak gondoltam,de annyira leepitettem a noiesseget ,hogy sajnos masnal kereste (es kapta meg a megerositest) - de meg ezek utan is en kellettem neki . Most mar tudom,hogy egy barom voltam es kaptam meg egy eselyt az elettol,hogy helyrerakjam a dolgokat , rettenetesen boldog vagyok es teljesen atertekeltem mindent ,ma mar ugy latom,hogy o a legszebb no a vilagon ..
Szoval a pasid egy pocs es kell neki egy hatalmas pofon,hogy felebredjen ,csak nehogy mar tul keso legyen - Te pedig mindig arra gondolj,hogy egy gyonyoru,celtudatos no vagy ,aki nem befolyasolhato jelentektelen emberek velemenyevel.
a srác nem érdemli meg?
a srác tudja pontosan,hogy problémás és mégis vele marad,vissza ment hozzá,mert szükség volt rá.
meg írta is a kérdező,hogy viccnek szánja a poénjait,nem megbántásból mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!