Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted bejövök ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted bejövök ennek a srácnak?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, ő 19 éves srác.

Decemberben találkoztunk először egy közös ismerősünk szülinapi buliján. Ott egy pár szót beszéltünk, kérte,hogy álljak a hátára,h megmasszírozzam - én persze elutasítottam,nehogy rossz helyre lépjek. Majd később a talpam is masszírozta. Mivel sokan voltunk,egy sziasztokkal köszönt el. Másnap láttam h Facebookon megköszönte a 2 házigazdának a vendéglátást,kedveltem ezt a bejegyzést ; utána ismerősnek jelölt.

Tegnap este találkoztunk azóta egy közös iszogatásra 3 személlyel. Incselődött,beleivott az italomba stb. :D

Ja és hozzávágta a fejemhez,h én azóta nem is kerestem,rá sem írok és h ő hamarosan fog nekem írni Facebookon. Mondom oké. :D Plusz már nem emlékszem milyen esemény gyanánt,de talán szülinapja alkalmából nagy éttermi bulit szervezne,amire természetesen engem is meghívna,meg a többi 2 lányt,aki a társaságunkban volt. (őket 12 éve ismeri és jóban vannak-az ő szülinapi bulijuk volt az imént említett decemberi alkalom)

2 puszival köszönt el.

Tényleg írt,h milyen volt a buli(amire ő már nem jött velünk) És mivel szeretek beszélni -de ez gondolom nektek is kiderült- , írtam egy regényt és írta h szívesen meghallgat,épp ezért megadja a telószámát és ÉN (?!) írjak sms-t/hívjam bármikor,ha valamit mesélni szeretnék v. egyet sétálni a városunkban. Erre írtam neki,h 'haha,köszi :D' és valami témába kezdtem. Erre ő újra nyomatékosította h tényleg bármikor jelezzek.

Na most ezt mire véljem?? :D És miért pont én írjak neki?

2014. febr. 23. 22:09
 1/2 anonim válasza:

Igen, a leírtak alapján egyértelműen bejössz neki, ez nem is kérdés :) Nem muszáj hogy te írj neki, ha nincs hozzá kedved akkor egyszerűen csak hívd fel, hidd el örülni fog neki! :)

21/F

2014. febr. 23. 22:39
 2/2 anonim ***** válasza:
persze hogy bejössz neki :)
2014. febr. 23. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!