Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit csináljak, írt egy srác facebookon, hogyan utasítsam vissza?
Figyelt kérdés
Írt egy srác fb, hogy, hogy vagyok meg ilyenek meg majd elmehetnénk valahova, csak egyszer beszéltem vele.
Én nem akarok tőle semmit, mit írjak neki vagy ne írjak vissza neki? Nem akarom megbántani
2014. febr. 23. 18:08
1/11 anonim válasza:
Azzal is megbántod, ha visszaírsz neki, hogy bocs, de nem és azzal is, ha nem válaszolsz, csak utóbbi még bunkó is.
2/11 anonim válasza:
Mondjuk mondd meg neki, hogy nem akarsz elmenni vele sehova. Komolyan, mit kell ezen variálni?
3/11 Ahol megállt az idő válasza:
Írd meg neki az igazat.
4/11 A kérdező kommentje:
és mit írjak?
2014. febr. 23. 18:10
5/11 anonim válasza:
Pl.: Ne haragudj, de nem szeretnék találkozni veled.
6/11 anonim válasza:
mit mit, hát, hogy bocs, neked ez igy gyors, s amugy sem nagyon akarsz kimenni
7/11 A kérdező kommentje:
de nem írt konkrétumot, hogy akar velem találkozni csak utalgat :S
2014. febr. 23. 18:12
8/11 WheneverYouWant válasza:
Mond hogy semmi értelme nincs... Ha nem vagy őszinte azzal bánthatod meg.
9/11 anonim válasza:
Van egy kialakuló félben lévő kapcsolatom, és ezzel nem szeretném elrontani legyünk barátok. :D
10/11 anonim válasza:
Ha már írta, hogy egyszer elmehetnétek együtt valahova, akkor nyugodtan írhatod neki azt, hogy nem szeretnél vele találkozni. Sokkal-sokkal rosszabb ha kamuztok meg tereltek, vagy rosszabb esetben igent mondtok majd felszívódtok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!