Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges hogy szexből komoly kapcsolat legyen?
Több ilyenről is tudok
De sok olyanról, ahol semmi nem lett belőle...
Egy fontos dolog van, hogy nem érdemes belemenni úgy egy szexkapcsolatba, hogy reménykedünk több lesz belőle...garantált a csalódá..
Igen. Egyik kolléganőmet elkísértem, majd mivel nem volt messze a lakásom, felhívtam egy kávéra. Beszélgettünk, aztán letámadott. két hónap múlva teljesen szerelmesek lettünk. Fél évig tartott, de aztán más okok miatt szakítottunk.
35/F
Nem ku..rváról és gazdag hapsiról van szó,..
Csak szimplán szexről..
Nekem indult így kapcsolatom...igaz nem lett belőle hosszabbtávon semmi (fél évig tartott)...
Kb 1/3 rá az esélye, az intimitás, a szex és az orgazmus olyan hormonokat vált ki a partnerekből amelyek elősegítik a kapcsolat kialakítását, és az erre való törekvést, magyarul erősíti a kapcsolat fennmaradását.
Valóban nőknél valamivel gyakrabban alakul ki mélyebb vonzalom egy ilyen együttlét után. Viszont ők azok akik ritkábban belemennek egy ilyen kapcsolatba... Ördögi kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!