Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-Diák kapcsolat lehetséges?
Sziasztok,
Van egy tanárom aki nagyon tetszik, nem mondom, hogy biztosra veszem, de minta lenne 1-2 jel, h talán esetleg én is neki.
Szoktunk órák után magán dolgokról is beszélgetni.
3 éve van közöttünk és egyedülálló
Szerintetek hogyan lépjek felé ha úgy gondolom? Vagy hagyjam az egészet, hisz ő a tanárom? Ha mégsem, hogy kezdjem el?
Köszi a válaszokat
23/L
írtam, h 3 év van köztünk
én 23 ő 26
Nem tartom "egészségesnek". Ezek a kapcsolatok nagyon nagy csalódásokkal szoktak végződni. Ő semmiképpen nem lehet őszinte egyelőre. Ha őszintén szerelmes, lepleznie kell. Ha tetszel neki - rövidebb-hosszabb - kapcsolatra, akkor is vissza kell, hogy fogja magát. Ha közömbös vagy naki, mint nő, akkor is kedves kell, hogy legyen.
A negatív érzelmeit mindenképpen el kell rejtenie, helyette kedves kell, hogy legyen. A te oldaladról nem is néztük, te látod. Rövid kaland? Hosszú kaland? Ő lenne a nagy "Ő"?
Tegyük fel, hogy összejöttök. Azután egyszer a -közeli-távolabbi -jövőben marhára összevesztek. A kapcsolatban sem vagytok egyenrangúak, mert otthon szex, meg feloldódás, de bent alá-, felé-rendelt viszony. Akkor is tudsz majd objektívan mérlegelni? Egy hasonló teljesítmény értékelése ugyanolyan lesz, mint előtte?
Ezek - meg amiket még kihagytam - mind a mérlegen...
köszönöm az eddigi válaszokat,
4-es igazad van, de nem tudom, mi tévő legyek. :S
benne van, h hagynom kéne, de rossz és valahol nem akarom hagyni ezt az egészet.
5-ös szerintem nem lényeges, hogy mit tanulok 23 évesen :)
Max az iskola befejezése után.
Ha kiderül ezért őt ki is rughatják, sok gondja lenne belőle.
Vagy ha tegyük fel visszautasít, akkor egész iskola idő alatt kellemetlen/kínos lesz a dolog.
nem mindegy hogy hol..
mert az egyetemről kirúghatják a tanárod, de ha csak a vezetésoktatód, vagy a nyelvsulis tanárod, vagy a gitároktatód akkor nem.
nem mindegy, hogy ő tanár, vagy csak óraadó, pl phd-s...stb
tehát a "hol" nem arra vonatkozik melyik településen suliban:)
ha iskolában (ami nem nyelvsuli) akkor majd ha befejezted a sulit
rendes iskolában igen
és nekem is átfutott az agyamon, h mi van ha "elutasít" vagy ha esetleg kirúgnák emiatt.
de olyan rossz most így az óráján bent lenni, és h elég sokat gondolok rá, ráadásul szinte itt lakunk 1más mellett ezért ablakát is látom, ezért vagyok tanácstalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!