Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném visszakapni a szerelmemet! De hogyan?
Figyelt kérdés
Talán 3-4 éve, amikor max. 12 éves voltam, egy lány - aki mellesleg nekem is bejön - szerelmet vallott nekem. Még kisfiú voltam és nem érdekelt komolyan a téma... Teltek az évek, nem is nagyon találkoztunk. Most 15 éves vagyok és rádöbbentem, hogy mi is az, hogy "beleszeretni valakibe". A sors úgy hozott, hogy egy suliba kerültem azzal a lánnyal, aki még anno' szerelmet vallott... Imádom. Közben kiderült, hogy időközben lett egy barátja, akit nagyon szeret. Én nem tudom elfelejteni Őt és szeretem is. Szerintem Ő nem is tudja, hogy érzek-e iránta valamit. Ő 7. évfolyamos, én 9.-es vagyok. Ráadásul félénk is vagyok...:) Hogyan csábítsam el újra?2009. dec. 10. 22:54
1/3 anonim válasza:
Beszélgessetek de ne ronts ajtóstul a házba...Szépen, lassan, fokozatosan! És ha látod, hogy őt ez zavarja, állj le mert még bajod is lehet belőle!
2/3 anonim válasza:
hé! barátja van, akit szeret, ne csábitsd el, nyeld le hogy másé és lemaradtál róla, ez van sajnos. különben is ha el tudod csábítani akkor más is eltudja majd tőled!...
3/3 anonim válasza:
7 évfolyamos...szal ilyne korben még nem tart sokáig egy kapcsolat....ha tudsz várj rá...viszont ha még mindig szereted akk az lenne a legjobb ha hagynád...lekéstél róla...keress másat....lehet h ő már nem is emlékszik rád:S...szal ne kavarj neki...ha esetleg mégis szabad lesz akkor próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!