Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 37 éves pasinál előfordulh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 37 éves pasinál előfordulhat, hogy megváltozik egy nő miatt?

Figyelt kérdés
Az a probléma vele, hogy szeret csajozni, és elkezdett felém is közeledni. Nagyon tetszik, de nem akarok az x-edik nője lenni.. Szerintetek van rá esély, hogy megváltozzon, vagy az ilyen pasik örök életükre ilyenek is maradnak, és egyedül akarnak megöregedni?
2014. febr. 23. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Senki nem akar egyedül megöregedni. Lehet, hogy te vagy neki az igazi, de azért vigyázz, ne csinálj magadból hülyét.
2014. febr. 23. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

nem akar, de úgy fog

nem változik

30+F

2014. febr. 23. 10:22
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Ja,a filmekben.
2014. febr. 23. 10:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes lesz, akkor megragadhat egy nő mellett, legalábbis addig, amíg megvan a kötődés...

De ez nagyon ritka.

2014. febr. 23. 10:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Énis így gondoltam, csak reméltem, hogy hátha lesz valaki aki tud ellenpéldát..
2014. febr. 23. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:

"ki lát bele az emberekbe??" - Kérdezte Bereményi Géza Cseh Tamás hangján...

De most komolyan, csak azért mert itt fentebb hárman azt hiszik, hogy ismerik az emberiséget, mert láttak két példát, s te meg azt mondod, hogy te is így "GONDOLTAD"... akkor el is van döntve és le van írva a srác.

Inkább csak kerestél egy indokot, amire ráfoghatod, hogy miért nem kezdesz vele. Hogyha mégis kiderülne, hogy nem volt igazad, akkor legyen valami....

De ez a te életed. Te irányítod. .. Sok sikert! ;)

2014. febr. 23. 12:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Oké, akkor módosítok, ésszel tudom, hogy semmi értelme, mert ő ilyen, sikeres, jól keres, jól néz ki, jófej, tele önbizalommal, persze hogy tele van nővel is, tapadnak rá.. csak a nem racionális énemben pislákolt a remény, hátha majd miattam abbahagyja a csajozást, mert nagyon tetszik, de ha szinte bárkit megkaphat, mért pont miattam változna meg..
2014. febr. 23. 12:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem fog megváltozni, ne is állj vele szóba.

Egy ismerősöm összejött egy alkesszel, hogy majd megváltozik, született egy gyerekük még az első évben.

És csodák csodájára ugyanolyan szerencsétlen alkoholista, szintén 40 közeli...

2014. febr. 23. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Remélem én így 42höz közel is tudok változni.
2014. febr. 23. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!