Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Onbizalomhianyt hogyan kezeljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Onbizalomhianyt hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

hiaba van parkapcsolatom, ugyanolyan szorongos,felos kicsinek erzem magam. pedig szeretnek kitorni ebbol.

a baratom mellett azt erzem hogy ha elmegyunk valahova akkor nekem hatterbe kell huzodni, nekem csak masodlagos szerep jut mellette. ezt erezteti is hogy a tanulas meg a munka sokkal fontosabb mint hogy csak uljek az oleben vagy puszilgasson. :( ugy erzem nincs onbizalmam, ha eros es talpraesett lennek, kerek perec megmondanam neki hogy legyen vege ugyis talal magahoz illot :/

2014. febr. 23. 01:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Munkáznia muszáj, a megélhetésért, s majd utána jöhet az ölbenücsörgés, tétlenkedés.

Mondogasd magadnak, hogy szép vagy, s legyél is tisztában vele.. mint én.

2014. febr. 23. 01:46
 2/3 anonim ***** válasza:

úgyis talál magához illőt?

vagyis egy kevésbé naplopó,dolgozó nőt,ami akár te is lehetnél?

2014. febr. 23. 02:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Tényleg ilyenért hagynád el? Ebből azt szűröm le, hogy úgy gondolkodsz; "szereted, de jobbat érdemel, jobbat is találhat, mint te".

Ha ilyen indokkal hagyod el, az fájni fog neki, sőt, még másra is gondolhat, pl hogy más van a háttérben, és ez csak süket duma.

Ami a rangsort illeti, ha tanulni/dolgozni kell, akkor tanulni/dolgozni kell. Természetesen kell időt szakítani más(ik)ra is, ha ezt hosszútávon nem érzékeled, akkor mondhatod azt, hogy hanyagol téged.

2014. febr. 23. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!