Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha pasim?!
"Átlagos vagyok,de nem modell alkattal"
Szóval átlagos vagy,duci,de az elvárások az egekben.
Egyéb kérdés?
"Nem mondhatnám, hogy nagy elvárásaim lennének, csupán annyi a fontos egy fiúban, hogy nézzen ki jól, és legyen okos, meg intelligens, és tudjon kultúráltan viselkedni. " aham idáig értem leírtad a tökéletes pasit ebből kiemel az egyik legfontosabbat a számodra amilyen jelentkező aligha hiszem hogy volt "nézzen ki jól" érteem tehát te egy csaj vagy aki még viszonylag normális és az a gondod h a te fiú ideálod a ribizlikre bukik persze megértem tapasztalatlan vagy és neked a tökéletes kell (nekem is nyugi csak én nem rinyálok meg még fiatal vagyok a pasizáshoz szerintem) akkor most jön az a részlet amit nem értek: "nem tartják fontosnak a belső értékeket" szal a te pasid legyen cuki meg minden de szarja le ha te nem úgy nézel ki mint az ő idelja külsőre......ennyi idő alatt rájöhettél volna h te valószínűleg te is a külsőt nézed elsőnek
a másik amit nem értek: (nem járok bulizni, nem iszok, nem drogozom, cigizni sem nagyon, vagy isnéha elszívok egy szál cigit)" ha elszívsz néhány cigit akkor cigizel...nem kell lánc dohányosnak lenned azért h elmondhasd h cigizel
ezek mellett benned is benned van az önbizalom hiány ...de még is szépnek gondolod magadat (ami lehet h igaz is én nem tudom megállapítani ennyi gonddal h már többen is probálkoztak de nem volt jó a fiú az elvárásodnak arra gondolok h szép vagy de nem egy világ szépe hanem az átlagosnál vagy .....mondjuk az összes csaj azt gondolja az arcáról h szép mert így nőttek fel...stb de ha te már kaptál ajánlatot akkor valszeg az vagy) lehet h nem azokban a körökben mozogsz ahol a tökéletes pasid de egy átlagos fiúval akinek van stílusa és szeméklysége összejöhetsz :) de stílus alatt nem azt a szar páwa stílust értem amit már valamiért swag-nek mondják mert azoktól a fiúktól én személy szerint hányok...van aki helyes van aki nem de az az egó amivel rendelkeznek és leszólnak mindenkit ...fhuuu hát én kiakadok tőlük ....(vannak aranyos páwák csak azok ritkák) ezzel nem szólók le senkit akinek nem inge ne vegye magára
tehát túlsokat válogatsz de egyszer a szerelem mindenkire rátalál ;) nyugi meg lesz a te időd is a gátlásaidat meg harcold le meg az önbizalom hiányodat amit valszeg egy kiscsaj okozott még régebben az idóta veszekedéseivel mert irigykedett .....bocsi az utóbbiért az már saját tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!