Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha pasim?!
Nem írta, hogy tökéletesnek kell lennie.... nem tudom hol olvassátok az ilyet. Azt mondta, hogy jól nézzen ki. Az pedig, hogy kinek mi a jó még mindig szubjektív! SZÁMÁRA kell valamicskén jól kinéznie külsőre és szintén az Ő igényeinek kell megfelelnie belsőre is, ami nem tudjuk, hogy mennyire magas. Ezzel szerintem nincs gond... én is ilyen vagyok fiúba.
Szintén követem a külső megfog belső megtart elvet. :)
Kíváncsi vagyok, hogy azok, akik ízt írják "a külső nem számít", mennyire jönnének össze egy olyan férfival/nővel, aki minenki szemében ocsmány. Ne legyetek már szájhősök, a külső, ami megfog. Szerinted látod valaki személyiségét, ha először találkozol vele? Nem valószínű. Valami mégis megfoghat rajta, és az a külseje, esetleg a kisugárzása. Nem az, hogy mennyire intelligens, vagy mennyire megértő, hűséges, mert az nem fog egyhamar kiderülni.
Kérdező, neked meg annyit, hogy szerintem járj el többet (és ez alatt nem a züllöttséget értem), és ne várd a csodát, hanem kezdeményezz te is. Nem azt mondom, hogy akaszkodj rá mindenkire, de leállhatsz mondjuk beszélgetni, és hasonlók. Sosem lesz pasid, ha otthon ülsz, és kérdést írsz ide.
Az, hogy "félsz" tőlük, teljesen természetes. Majd elmúlik, ha "edződsz" eleget. De ahhoz kell egy kezdőlökés, ha érted.
sokan mondták már, hogy álomvilágban élek, talán van valmi igazságtartalma.. :) még kislány vagyok valamelyest :)
nem azt mondtam, hogy tökéletesnek kell lennie :) és én azt sem írtam, hogy én tökéletes lennék :) átlagos kinézetem van, habár nem rendelkezem modell alkattal :)
Na, nem minden jó pasinak kell "bombázó". Vagy is hát.. ez is ugye kinek mi, ha valaki ide tolna valakit hogy na ez öregem, látod mekkora jó csaj 90%, hogy Nekem nem tetszene.
Ismerek helyes "fiút", aki tényleg az sokan mondják stb. de mikor láttam az aktuális barátnőjét nem értettem, miért van vele mikor kaphatna jobbat is. Egyszóval Nekem nem jött be tényleg na, szóval biztos ott se mindenki olyan, lehet találni normálisakat, hogy ne lehetne. De azt nem mondom, hogy könnyű is... lehetetlennek viszont szerintem biztos nem az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!