Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha pasim?!

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, nem volt még kapcsolatom, ebből adódik, hogy még szűz vagyok, és még nem is csókolóztam. Nem mondanám magamat csúnyának, csupán annak tudhatók be az előbb felsoroltak, hogy más vagyok, mint a többi korombeli lány (nem járok bulizni, nem iszok, nem drogozom, cigizni sem nagyon, vagy isnéha elszívok egy szál cigit). Sok fiú próbálkozott már nálam, de egyik sem bizonyult számomra megfelelőnek. Nem mondhatnám, hogy nagy elvárásaim lennének, csupán annyi a fontos egy fiúban, hogy nézzen ki jól, és legyen okos, meg intelligens, és tudjon kultúráltan viselkedni. Az eddigi jelentkezőim közül jó, ha valamelyik egy kritériumnak megfelet. Valahogy mindig megtalálnak a nagyon buta, és sok esetben csúnya, fiúk. Nem értem, hogy miért csak ilyenek próbálkoznak nálam. Azt mondják, hogy a fiúk az értelmes, normális lányokat bírják. Hát én ezt nem így vettem észre. A legtöbb fiúnálnaz olyan lányok a nyerők, akik mindenre kaphatóak, és könnyen odaadják magukat, az eddigi tapasztalataim szerint nem tartják fontosnak a belső értékeket. Nekem nem sok ember jött eddig be, vagy is nem sok ember volt, aki iránt éreztem valamit. Azok az illetők nem mutattak felém érdeklődést, én is próbálkoztam, úgy gondolom, hogy ha valakinek tetszem, vagy szeretne tőlem valamit, az közli velem valamilyen formában. Nekem sosem fordult meg a fejemben, hogy kezdeményezzek egy fiúnál. Nem lenne bátorságom, és büszke lány vagyok, aki nem mutatja ki könnyen az érzelmeit, nem szeretem, ha gyengének látnak. Nem vagyok könnyű eset, nagyon zárkózott vagyok, nehezen nyílok meg az embereknek. És valamilyen szinten félek a fiúktól.. Vagy is ha valaki nagyon bejön, annak félek a közelségétől, nehezen beszélgetek vele, nem tudom tartani az illetővel a szemkontaktust, és ha az a valaki hozzám ér, már attól remegni kezdek, nem tudom, hogy így hogyan lesz valaha barátom, nem tudom, hogy hogyan fogom valah legyőzni a félelmemet, nem tudom, hogy hogyan fogok csókolózni valakivel, ha már attól megijedek, ha behatol az 'aurámba'.
2014. febr. 22. 20:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
38%
Várj csak nyugodtan az álomvilágban a szőke hercegre...
2014. febr. 22. 21:11
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom neked csak a tökéletesen kinéző fiúk jöhetnek szóba, utána pedig még a belsőnek is tökéletesnek kell lenni. Ők mit kapnak cserébe? A leírtak alapján te nem vagy tökéletes, van nálad 100 meg 100 jobb csaj, akkor miért téged válasszanak?
2014. febr. 22. 21:19
 13/30 anonim ***** válasza:
Ja és 17/f
2014. febr. 22. 21:19
 14/30 anonim ***** válasza:
73%

Nem írta, hogy tökéletesnek kell lennie.... nem tudom hol olvassátok az ilyet. Azt mondta, hogy jól nézzen ki. Az pedig, hogy kinek mi a jó még mindig szubjektív! SZÁMÁRA kell valamicskén jól kinéznie külsőre és szintén az Ő igényeinek kell megfelelnie belsőre is, ami nem tudjuk, hogy mennyire magas. Ezzel szerintem nincs gond... én is ilyen vagyok fiúba.

Szintén követem a külső megfog belső megtart elvet. :)

2014. febr. 22. 21:35
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok, hogy azok, akik ízt írják "a külső nem számít", mennyire jönnének össze egy olyan férfival/nővel, aki minenki szemében ocsmány. Ne legyetek már szájhősök, a külső, ami megfog. Szerinted látod valaki személyiségét, ha először találkozol vele? Nem valószínű. Valami mégis megfoghat rajta, és az a külseje, esetleg a kisugárzása. Nem az, hogy mennyire intelligens, vagy mennyire megértő, hűséges, mert az nem fog egyhamar kiderülni.

Kérdező, neked meg annyit, hogy szerintem járj el többet (és ez alatt nem a züllöttséget értem), és ne várd a csodát, hanem kezdeményezz te is. Nem azt mondom, hogy akaszkodj rá mindenkire, de leállhatsz mondjuk beszélgetni, és hasonlók. Sosem lesz pasid, ha otthon ülsz, és kérdést írsz ide.

Az, hogy "félsz" tőlük, teljesen természetes. Majd elmúlik, ha "edződsz" eleget. De ahhoz kell egy kezdőlökés, ha érted.

2014. febr. 22. 21:42
 16/30 A kérdező kommentje:

sokan mondták már, hogy álomvilágban élek, talán van valmi igazságtartalma.. :) még kislány vagyok valamelyest :)

nem azt mondtam, hogy tökéletesnek kell lennie :) és én azt sem írtam, hogy én tökéletes lennék :) átlagos kinézetem van, habár nem rendelkezem modell alkattal :)

2014. febr. 22. 21:59
 17/30 anonim ***** válasza:
Igen, átlagos vagy, de mégsem jók az átlagos srácok. Ha nem így lenne akkor már rég találtál volna barátot, mert az átlagos srácok nagy része normális. A jó pasiknak meg bombázó kell, ennyi.
2014. febr. 22. 22:03
 18/30 anonim ***** válasza:
2014. febr. 22. 22:06
 19/30 anonim ***** válasza:

Na, nem minden jó pasinak kell "bombázó". Vagy is hát.. ez is ugye kinek mi, ha valaki ide tolna valakit hogy na ez öregem, látod mekkora jó csaj 90%, hogy Nekem nem tetszene.

Ismerek helyes "fiút", aki tényleg az sokan mondják stb. de mikor láttam az aktuális barátnőjét nem értettem, miért van vele mikor kaphatna jobbat is. Egyszóval Nekem nem jött be tényleg na, szóval biztos ott se mindenki olyan, lehet találni normálisakat, hogy ne lehetne. De azt nem mondom, hogy könnyű is... lehetetlennek viszont szerintem biztos nem az. :)

2014. febr. 22. 22:07
 20/30 A kérdező kommentje:
jem értem ezt az eszmefuttatást.. már bocsi :/ :) ki mondta, hogy nekem nem fele meg az átlagos?! :) nem értem, hogybezeket honnan veszed.. téves következtetéseket vonsz le, az általam írtakból.
2014. febr. 22. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!