Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác aki tetszik miért csinálja ezt velem?
Sajnos nekem van egy olyan hajlamom h ha nagyon tetszik vki képes vagyok néha levegőnek nézni. És az egyik ilyen után a srác 2 hétig be volt rám sértőve. Pl. forgatta a szemét ha köszöntem neki, másnál meg teljesen normális, vidám volt. Aztán egy bulin beszélgettünk, csak nem beszéltük meg ezt de mégis ,,kibékültünk", mert utána kedves volt velem és a bulin is kereste a társaságom. Igaz ez tartott kb. 3 napig, mert most megint kifejezéstelen velem.
Már nem tudok mit kitalálni miért ilyen? Nem tetszek neki? Vagy valami más az oka? De csak engem néz levegőnek.
Kérlek segítsetek, az értelmes válaszok előre is nagyon köszönöm!
Te is levegõnek nézed õt és õ is levegõnek néz téged.
Ovis értelmi szint.
Mi itt a probléma?
"képes vagyok néha levegőnek nézni"
fuck logic.
Ha egy lány levegőnek nézne,én azt elutasításnak venném. Onnantól én elkönyvelném hogy köztünk nem lesz semmi. Mert ha akarna bármit,nem nézne levegőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!