Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A srác, aki tetszik, szerb.
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok Szerbiából. A suliban, ahova járok szerb és magyar diákok is vannak.. De van köztük egy, aki nagyon tetszik.. Jóképű, kedves tekintete van, meg minden.. Sokszor vettem már észre, hogy báml engem. Szerintem én is tetszem neki..:) Az egyetlen dolog, ami hibádzik az egészben, hogy szerb. A szüleim mindig kihangsúlyozzák, hogy "bármikor is lesz pasim, csak magyar legyen.. nekik tök mindegy, hogy sánta-e, vak-e, csak magyar legyen." És én is inkább magyar pasit szeretnék, mert a nyelvet se beszélem olyan szinten, meg az úgy teljesen más lenne..:P :) De ő nem magyar, és szeretnék összejönni vele, mert nagyon tetszik :/ Szerintetek mit csináljak? Hagyjam a fenébe? :P Olyan opció nincs, hogy a szüleimmel megbeszéljem a dolgot, mert ők soha nem mennének bele. :( Attól tartok sajnos bele kell nyugodnom és továbbra is csak álmodoznom lehet róla :/2014. febr. 15. 19:26
1/14 anonim válasza:
A srác tud magyarul valamennyit? Szerintem ismerkedni nyugodtan lehet vele, az még nem jelenti azt, hogy jártok.
2/14 A kérdező kommentje:
Még nem beszéltem vele, de szerintem nem tud :P
2014. febr. 15. 19:38
3/14 anonim válasza:
Semmi baj, igazából óriási kihívás ismerkedni komoly szándékkal olyan emberrel, aki nem beszéli a nyelvünket. Egy próbát megér. A kezdeti nyelvi ügyetlenkedésből is adódhatnak mulatságos helyzetek, ami sokáig megmarad az emberben. Én is szívesen ismerkedtem korábban külföldi lányokkal, és éjszakákat röhögtünk át, ahogy bénáztunk egymás anyanyelvén.
4/14 A kérdező kommentje:
:) Ez igaz.. Mondjuk ha barátok lennénk, már az is valami lenne :D Szeretném ha valahogy része lenne az életemnek.. ha barátként.. akkor barátként :) Köszi amúgy a választ :D
2014. febr. 15. 19:51
5/14 Kini :)) válasza:
Szia! Szerintem előbb próbálj meg nyitni a srác felé, és ha mint embert is jó fejnek látod, és nem csak külsőleg tetszik, akkor gondolkozz, hogy mit fogsz mondani a szüleidnek. Ha nagyon szerelmes vagy, akkor biztos megértik. Elvégre az ember nem csak azonos nemzetiségűbe lehet szerelmes. Sőt...:)
6/14 anonim válasza:
Anyádéknak csak nem az állampolgárság miatt kéne a magyar kandúr?
Azt ku-rva mindenét:DDD Micsoda egy proli népség.
7/14 anonim válasza:
Szerbiában élsz, és nem beszélsz szerbül?
Ez csak nekem fura?
8/14 A kérdező kommentje:
Rengeteg hasonló "helyzetű" fiatal és nem csak fiatal él itt :) Egyébként ennek két oka is van.. az egyik, hogy magyar faluban élek, ahol csak a magyar használják.. a másik pedig, hogy a szerb tanárom egy idióta volt, és semmit nem tanultunk meg tőle..:P Ezért most külön órákra járok és szenvedek :D
2014. febr. 26. 15:10
9/14 anonim válasza:
7-es: Ha a Vajdaság területéről származik valaki, főleg a magyar határhoz közeli helyről, akkor nem ritkaság, hogy nem tud olyan jól szerbül. (Én is onnan származom, ezért tudom. ;) )
10/14 anonim válasza:
És akkor nektek minden kétnyelvű?
Gáz villany számla? Ügyintézés minden egyéb?
Nekem egy spanyol haverom költözött ide, vett lakást..és még 1 év után is úgy kell segíteni neki ügyintézésnél,számláknál..mert ugye magyaron kívül semmi más nyelvet nem ismer a posta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!