Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bak férfi és Rák nő. Tapasztalatok? Fontos!
Állítólag illenek egymáshoz a Bak és Rák, de a Bak nő Rák férfi jobb. A rák nőies jegy és nő a barinőd, a Bak férfias és fiú is és így nagyon nagyon ellentétesek, nagyon erősen kijönnek a nemek közötti ellentétek.
A Bak férfi nagyon rideg egy Rák nőhöz.
Szerinted?
Rák-Bak:
Kapcsolatuk nem biztos, hogy tartós lesz, bár első pillanatra sok a közös vonásuk. Mindketten kitartóak, szívósak és családszeretők. A család tekintetében is egyetértenek. Bonyolultabb azonban a helyzet érzelmi és szexuális téren, mivel a Bak túlságosan hideg és érzéketlen a Rákhoz. Ebből lehetnek komoly nézeteltérések a kapcsolatban. Fontos, hogy a szexben is egyensúlyt találjanak. A Bak elég agilis ahhoz, hogy megszervezze a reális együttélés alapját. A Ráknak alapvetően imponál a Bak céltudatossága, határozottsága, és a család a nagy összetartó ereje ennek a párosnak. Figyeljenek a boldogságra!
nem mondták még neked, hogy aki magazinokból tanul dugni, annak sose lesz normális kapcsolata??
ez kiterjed mindenre. Szexuális technikák, horoszkópok, stb...
Ki kéne másolnom a válaszaimat egy txt-be, aztán ctrl+c,ctrl+v, mert mindig ugyanazok a hülye kérdések vannak.
A horoszkópban eddig is csak a hülyék hittek, de most már bizonyíték is van rá, hogy csak kamu az egész, így a hülyének is meg lehet mondani, hogy mé vagy hülye.
Tetszik-nem tetszik, igenis befolyásolja a személyiséget a születési időpont, de nem kizárólagosan!
18:44-es: köszönöm az értelmes választ. Szerintem működőképesek együtt, de ez annak a feltétele, hogy hajlandóak legyenek figyelni egymásra; meg kell teremteni az egyensúlyt a munka és a magánélet között.
A magazinokban pedig írnak érdekes szexötleteket, de ahhoz, hogy működjenek, tapasztaltnak kell lenni. Nem hiszem, hogy 2 szűz v.ki kapásból talicska, vagy lótusz pózban fog először kufircolni.
Még mindig szívesen várok NORMÁLIS válaszokat! Köszönöm!
Én alapvetően realista embernek tartom magam, csak abban hiszek amit látok, vagy bebizonyított, ezért nem szeretem pl. az irodalmat, és hasonló dolgokat. Ebből kifolyólag vallásos sem vagyok, a napi horoszkópokban sem hiszek, viszont azt észrevettem, hogy az emberek igen nagy %-ára ráillik a születési horoszkópok általános vonásai. Nem azt mondom hogy igazak, de lehet tudományos alapja (pl. különböző évszakok különböző személyiségű személyeket produkálnak). Viszont szvsz ezt befolyásolják IGEN NAGY mértékben a külső tényezők (szocializáció, család, érdeklődési kör, stb.).
Visszatérve: Ha követjük a hipotézist, miszerint ezen tulajdonságok RÁTOK ILLENEK, így elképzelhető, hogy a párod kissé hideg, erőszakos, akaratos lesz veled, amit te rosszul fogsz megélni.
DE NEM EZ AZ ELSŐDLEGES!
Én pl. rák pasi vagyok, bak barátnővel. Remekül kijövünk egymással, viszont én a rákság ellenére irányító vagyok (külső tényezők hatására lettem az), míg a párom így "alárendelt" (de csúnya szó :S).
Tehát nem kell hinni feltétlenül a horoszkópnak sem! Ne erre alapozd a kapcsolatod!
Tetszik-nem tetszik, sokminden befolyásolja az illető személyiségét, a születésének a körülményei, a születési ideje, meg még egy rakás minden, de amit horoszkóp címén művelnek, az merő marhaság. Bekategorizálják az embert az alapján, hogy mikor született, ráadásul ezt úgy teszik, hogy minden akkor születettre szilárd állításokat fogalmaznak meg. Marhaság. Nekem mily meglepő, három olyan csaj ismerősöm is van, akik mind május 4-én születtek, de igen nehéz lenne köztük viselkedésben, személyiségben hasonlóságot felfedezni. Szóval valahol bukik a nagy tudomány.
Ráadásul a világ nem fekete-fehér, és az embereket sem lehet stabilan bekategorizálni, hogy na most te higgadt vagy, te meg lobbanékony, stb. Alkalmanként, helyenként és helyzetenként ez változhat. Ugyanaz az ember van, amikor teljesen másként viselkedik, mint máskor. A horoszkóp viszont bekategorizálja, hogy márpedig te ilyen meg ilyen vagy. Ami viszont az emebrek 90%-ára igaz, bizonyos szituációkban. Akik hisznek a horoszkópban, azoknak ennyi elég is, csak azt nem veszik figyelembe, hogy máskor meg tök nem igaz rá. Illetve hogy ugyanazt a horoszkópot megfelelő alkalmakkor, időpontokban az emberek háromnegyedére rá lehetne húzni.
De Te dolgod, hogy milyen humbugban hiszel. Te a horoszkópban, más a Jóisten "jelzéseiben", megint más az álmok jelentésében. Te dolgod. De én inkább a valóság, a valós tulajdonságai alapján dönteném el, hogy kviel járok, és holmi mendemonda miatt nem adnék fel egy esetleg nagyon jó kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!