Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet számító egy fiúnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet számító egy fiúnál aki ilyet mond? Normális aki ilyet mond egy lánynak?

Figyelt kérdés
Hogy neki nincs sok pénze hogy vegyen nekem dolgokat és hogy elvigyen valahova, mert én csak örüljek annak hogy ilyen drága benzin mellett el tud jönni 40 km-nyire. Meg hogy ő akivel összejön annak nem fogja a pics*ját mindenhova vinni, mert nincs pénze. Azt mondta szívesen megnézne meztelenül és már kíváncsi volt arra is hogy emberrel voltam eddig együtt úgy. Pedig még cak nem is találkoztunk. L/18
2014. febr. 21. 14:40
 1/6 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz ilyen fiúkkal, ne is találkozz vele. Majd találsz magadnak olyat, aki meg is érdemel! :)
2014. febr. 21. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Undorító, soha nem álltam volna le egy ilyennel. És nem azért, mert azt akarnám, hogy költse rám a pénzét... A barátomnak sincs pénze, sem autója, de sosem ugatott volna ilyeneket. Alap, hogy úgy töltjük el az időnket, hogy anyagilag fair legyen mindkettőnknek. Aki már előre problémázik ilyeneken, annak nem való kapcsolat.
2014. febr. 21. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Vszinüleg az elméjével nincs semmi koros. Mint partner esélytelen.
2014. febr. 21. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem az alap hogy egy fiú mindent fizessen főleg az első találkozásoknál. Persze ha kialakul valami akkor utána én is meghívom valamire. De ezt így előre kijelenteni gusztustalan dolog.
2014. febr. 21. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal hagyj fel mindenjellegű kapcsolattal azzal aki ekkora segg.
2014. febr. 21. 14:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Még csodálkozik azon hogy nincs egy normális kapcsolata, amikor egy lánynak ilyeneket ír. Nem találkoztam vele, és nem is akarok soha. Meg írtam neki hogy többet ne is írjon rám.
2014. febr. 21. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!