Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatnál mi a normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatnál mi a normális?

Figyelt kérdés
Én pl igénylem, hogy minden nap beszélgessünk pl skypen. De ő nem.. Ez engem kiakaszt. Ti hogy álltok hozzá?
2014. febr. 21. 11:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem mindegy h nekünk mi a normális? Minden embernek más. Úgy csináljátok h mindkettőtöknek jó legyen, és ezt beszéljétek meg őszintén, hiszti nélkül, egymás között.
2014. febr. 21. 11:51
 2/15 anonim ***** válasza:
Miért akaszt ki? És mit beszéltek Skype-on a nap végén rendszeresen?
2014. febr. 21. 11:52
 3/15 anonim ***** válasza:

Valamilyen módon minden nap kommunikálunk. Van, hogy telefonon, van, hogy csak facen, de valamilyen módon minden nap beszélünk.

Szerintem ez a normális.

2014. febr. 21. 11:52
 4/15 anonim ***** válasza:
49%

Amúgy nincs olyan, hogy normális. Az a normális, ami kivitelezhető.

Én is igénylem a barátnőmmel a folyamatos kapcsolattartást, de ha távkapcsolatban élnénk, akkor inkább a Dunába vetném magam, mint hogy minden nap Skype. Tudod, van aki dolgozik is, és fáradt. Én pl. amikor heti 10-25 óra egyetem mellett még ledolgozok 25-40 órát, nem vagyok már esténként olyan szellemi állapotban, hogy a barátnőmre figyeljek, főleg nem Skypeon. Ilyenkor általában összebújunk, picit beszélgetünk, simogatjuk egymást. De hosszan már nem tudunk figyelni egymásra.

Szerintem sokkal több értelme lenne e-mailben kommunikálnotok. Azt van időtök akkor megfogalmazni, amikor jól esik.

20/F

2014. febr. 21. 11:54
 5/15 Noydra ***** válasza:
Miért nem tudtok pl facen üzenni egymásnak nap közben? Nem feltétlen kell skype.
2014. febr. 21. 12:00
 6/15 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolóval nagyon egyetértek. Én is ugyanígy látom a helyzetet. 23/F voltam, és én is egyetemista.
2014. febr. 21. 12:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Mi csak hétvégén találkozunk. Minden nap beszélünk telefonon 2-3x és sms-ek is vannak.
2014. febr. 21. 12:03
 8/15 anonim ***** válasza:
Mert van jobb dolga, mint mindig csak "beszélgetni" veled, azért.
2014. febr. 21. 12:10
 9/15 anonim ***** válasza:
#4-es hozzászólóval én is egyetértek. Nem mehet a szerelem minden más (a munka, az iskola stb.) rovására. Persze az egyensúlyt meg kell tartani különböző egyezségekkel, de akkor sem lehet mindent eldobni csak azért, hogy naponta órák hosszat dumálgassatok. Egyébként 12-14 óra munka után is van olyan az esetemben, hogy hulla vagyok, és sokszor nehéz még a párom kedvébe is járni, mert ő sokszor azt szeretné, hogy az egész napos gürcölésem után is elkápráztassam, de sokszor nincs erőm hozzá. Nehéz időszakot élünk sajnos.
2014. febr. 21. 12:23
 10/15 anonim ***** válasza:
61%
igényletem a napi beszélgetést amikor távkapcsolatom volt. Szerintem az nem normális ha nem érdekli mi van veled milyen napod volt stb. Nem lehet hogy csak szexpartnernek tart igazából?
2014. febr. 21. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!