Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire hiányzik az exem?
4 hónapig jártam egy lánnyal. Nagyon szerelmes voltam belé, de sajnos vége lett, mert szakított velem. Valószínüleg kiszeretett belőlem, bár ezt így sose mondta meg nekem.
A lényeg az, hogy azóta ugyan voltak már kisebb "kalandjaim" más lányokkal de még mindig sokszor rámjön ez a hülye érzés, hogy nagyon hiányzik. Ilyenkor teljesen magambafordulok és úgy érzem, hogy a világon egy lány sem helyettesítheti őt és félek, hogy sosem fogok megszabadulni ettől az érzéstől.
És most jön a durva része: már MÁSFÉL éve, hogy szakítottunk.
4 hónap járás után másfél év elteltével még mindig hiányzik és attól tartok, hogy ez egyáltalán nem normális.
Ti mit gondoltok erről? Nektek mennyi időbe telt továbblépni?
köszi a válaszokat :D
hát nekem is be fog tartani több mint két évig, hacsak nem leszek újra szerelmes, mert az megoldaná a dolgot szerintem
egyébként csak hullámokban tör rám ez az érzés, ez már nem az a folyamatos fájdalom ami az első pár hónapban volt
eléggé irritál, mert amikor buliba vagy valahol máshol összejövünk egy csajjal, akkor teljesen úgy érzem, hogy na most végre továbbléptem
aztán egyszercsak megint beüt ez a hiányérzet :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!