Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik ennyire az exem, ha már nem vagyok belé szerelmes?
Már 3 hónapja szakítottam vele,mert már nem voltam belé szerelmes,de csak pár hete szakítottuk meg teljesen a kapcsolatot egymással (én mondtam neki. azért,hogy tovább tudjon lépni,mert ő még szerelmes belém). Eddig nem igazán hiányzott,persze azért mindig is hiányzik,de ritkán gondoltam csak rá,és 3 hónap alatt azért sikerült is hozzá szoknom a hiányához. De most kitett facebookra egy olyan idézetet,amin bekönnyeztem. Arról szól,h ő mindent megtett volna értem,és soha nem fog senki mást úgy szeretni,ahogy engem szeretett,de én eldobtam őt. Sajnos tényleg iszonyatosan szerelmes (volt) belém,és én is belé,de ez nálam már elmúlt. Most belegondoltam,h ő már nem része az életemnek,így nincs senki,akinek igazán fontos lennék,és ez nagyon rossz érzés. A barátok itt vannak mellettem,de ők nem szeretnek úgy,ahogy Ő szeretett engem. Hiányzik a szeretete. Hiányzik,hogy velem legyen. Hiányzik hogy megvigasztaljon... Úgy,mint a párom: nem hiányzik,csak úgy,mint a legjobb barátom..mert ő volt a legjobb barátom is. Nos,ezzel kb meg is válaszoltam a kérdésemet.:D Úgyhogy íme a következő kérdésem: Hogy lépjek túl ezen? Nem akarom,hogy hiányozzon,most is itt sírok miatta... Ha majd lesz valaki más,akkor sikerül elfelejtenem??
20/L
aha, értem, bár ilyen velem még nem volt.
a szakítás egy olyan dolog, amit sajnos meg kell szenvedni.
és nem is árt, ha nem elnyomod, hanem megéled az érzelmeidet, mert ettől fejlődhet a személyiséged.
majd elmúlik a fájdalmad magától, erre nincsenek trükkök, magától el fog múlni, csak ki kell várni.
ha már nem vagy szerelmes, akkor úgyis sokkal hamarad túl fogod magad tenni rajta, mint a fiú.
Szerintem csak a hiányérzet miatt vagy ilyen állapotban..Nagyon megszoktad,hogy ott van valaki,és az ilyenkor rossz szokott lenni. Én legalábbis úgy gondolom.
De szerintem is..Beszéljétek meg,hogy mindkettőtöknek könnyebb legyen. Aztán pedig menj el bulizni,akárhova és keress valakit magadnak.:)
7.,úgy tűnik,te azért még kicsit többet érzel iránta,mint amennyit én érzem az a volt párom iránt. Én már egyáltalán nem vonzódom hozzá. Nem tudnám elképzelni újra úgy,mint a párom,csak mint egy barát. A te kapcsolatodnak talán még lehetne folytatása,de nem értek hozzá,és nem is látok bele az életetekbe. :)
Köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!