Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányba vagyok szerelmes, aki nem lehet az enyém. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon jóba vagyunk ugyan,de sajnos csak barátként tekint rám. Ezt el is mondta,ugyanis sejtette,hogy többet érzek iránta...+most 1 új pasi is van a láthatáron,szóval végképp nem tudom mit tegyek. :(2013. júl. 7. 19:04
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla,egyszerűen bele szerettem annyira édes és kedves volt velem folyton... :(
2013. júl. 7. 19:06
3/10 anonim válasza:
Keress más lányt.Más választásod sajnos nincs nagyon.Tereld el rólaa gondolatod esetleg sporttal.Vagy nem tudom. :) :(
5/10 A kérdező kommentje:
Sportolok minden nap,viszont mindig felhív,meg keres facen/skypen szeretné tudni hogy vagyok miújság velem etc... :S
2013. júl. 7. 19:09
6/10 anonim válasza:
lehet jobb, hogy nem rontjátok el a barátságotokat egy kapcsolattal...nekem egyszer sikerült, hidd el néha jobb ha valaki csak barát :/ :)
7/10 anonim válasza:
ugyan ez a helyzet velem is barátom.. iszonyat szar, és nem lehet mit tenni..
8/10 anonim válasza:
keress egy másik lányt aki a lehető legjobban tetszik s "nyomulj"-rá ..... úgyértem hogy legyén vele itt-ott érezzd vele magadat jól ....
Nekem egy szép nap után egy másik lánnyal sikerült ,úgy hogy végig tudtam hogy a másik lánnyal se lesz semmi csak barátság .. max. :D
10/10 A kérdező kommentje:
igen
2013. júl. 10. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!