Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már azli emlekszem a barátomra?
Van egy barátom.Szeretem meg minden,csak mindig csinal valami húlyeséget magával.
Egyszer öngyilkosságot kìsérelt meg.Felakasztotta magát 2 hónapig semmit nem tudtam róla,egyszer rám írt facebookon 3 hónap elteltével. Talalkoztunk kb 1 hétig.Én dolgozzom és nem tudtam neki vissza írni facebookon.
Ezért megint kórházba került.
1 hétig megint semmit nem tudtam róla.
Írtam neki még régebben,és azt írta vissza 1 hét elteltével,hogy bocsi csak be aludtam ja 7 napra.. érdekes már nem tudom mit gondoljak.
Alig emlékszem rá mindig akkor tünik el mikor valami esemény van.
Szülinapom,karácsony,és a valentin nap.
Róla annyit kel tudni,hogy 28 éves soha nem dolgozott,és az annyával él és kb még 10-en 40-nm en. Ma is beszéltem vele 7 nap útán,de én már alig emlekszek rá!
Ez jó vagy nem?
az mi az hogy azli? és hány nap útán? tudod lehet hogy a beszélsz akkor megértjük bár kétséges, de itt hangsúlyt érzékeltetni irásjelekkel kell, ja és a helyesirás is borzalom
a kérdésre pedig: nem, ez nem jó és fogalmam sincs te mit akarsz tőle
ha ilyen öngyilkolós akkor azok egy idő után magukra maradnak mert nincs olyan barát aki ezt elviselné
a család is biztos nagyon figyel rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!