Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a párkapcsolat alapja?

Ami nélkül el sem indulhat...
Nekem főleg lelkileg kell vonzódnom valakihez, nem tudom, ilyen vonzalomra gondoltál-e?
előző:
arra is. vonzalom, ami akár testi, akár lelki, de vonzalom.

Természetes, hogy kell a vonzalom, de a vonzalom alapja sok minden lehet. Vonzódhatok hozzá külsőleg (milyen jól néz ki), vonzódhatok hozzá szexuálisan (lehet, nem is néz ki olyan jól, de valami szédületesen szexi kisugárzása van), vonzódhatok hozzá intellektuálisan (elbűvöl az intelligenciája), vonzhat az egész stílusa, életvitele, vonzhat a lelkivilága, vonzhat a fellépése, a viselkedése.
Igen, mindenféleképpen kell valakihez vonzódni, hogy felkeltse a figyelmünket, azt hiszem, ezzel nem találtuk fel a spanyol viaszt, ezt szerintem mindenki tudja.
Úgy is mondhatnám, hogy kell egy kapcsolat kialakulásához, hogy a másik valamivel felkeltse az érdeklődésemet maga iránt. Mert ha semmi nincs, ami megfogna benne, persze, hogy abból nem lesz semmi, szerintem ez egyértelmű.

igazi szerelem, jó szex
Minden más a szerelemből jön: hűség, bizalom, őszinteség, stb....

Én úgy fogalmaznám meg, hogy érett szerelem. Ebben benne van a vonzalom, a rajongás, és a képesség mindarra, amitől a kapcsolat működni tud majd. Ha valaki éretten szerelmes, akkor fel tud építeni egy működőképes, boldog párkapcsolatot, tudja hogy mennyit számít az őszinteség, bizalom, minőségi idő stb.
24F

Egy kapcsolathoz mi kell?
Ket ember... semmi mas... azert latunkmolyannkapcsolatokat, amibol ez tisztan kijon, hogy barmi tartalom nelkul is letrejonnek kapcsolatok
jo kapfsolathoz?
na ennek nincsnolyan "kvintesszenciaja", ehhez sok dolog kell tobb oldalrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!