Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te láttad már a barátnődet sírni?
1 barátnőm volt sokszor láttam sirni, mikor elválaszottak minket a szülei akkor a buszról lenézve sirt és énis, mikor szakitott velem akkor is mindketten sirtunk meg volt még pár alkalom de azok nem ilyen "különlegesek"
16f
Lány vagyok,de leírom mikor látott sírni.
Mivel elég érzékeny vagyok,hamar eltörik a mécses. Egyszer mikor egy nagy veszekedés után kibékültünk és megölelt,nem bírtam ki.
Máskor meg mikor 2 hónapra utazott el,és búcsúzáskor nem bírtunk magunkkal,annyira sírtunk.
Egyszer meg mikor épp 'női bajom' volt nem tudom miért,csak ok nélkül elkezdtem sírni a vállán.
Látni nem, de hallottam, amikor felhívott sírva :/
Hogy mi miatt, az szerintem nem tartozik a nagyközönségre.
Hát nálam nem kell nagyon küzdeni, hogy sírni lássanak. Elég érzékeny alkat vagyok, ráadásul ingadozó hangulattal, mondjuk 'csak úgy' nem szoktam elsírni magam, de a szégyent, a csalódást és a veszteséget nem tudom elviselni.
14/L
Nem is egyszer.
Volt,hogy örömében,volt,hogy bánatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!