Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen lányról? TÖbbi lent.
17 éves, 2 hónapot voltunk együtt, azt mondta, eddig ez a leg tökéletesebb kapcsolata. Pár héttel később már azt érezte semmi sem olyan mint rég, akartuk helyre hozni de nem sikerűlt. Sokat tűrtem de végűl én szakítottam vele, mert alig akart kommunikálni, de ettől még nem akart szakitani, ezt hülyeségnek tartottam és be fejeztem vele.
Két napra rá össze jött egy fiúval akiről olyanokat mesélt, hogy soha nem jönne össze vele és nem is tudná vele elképzelni és most vele van. Ez csak nekem fura? Még akkor is ha azért csinálja, mert szakitottunk és a figyelmét másra terelje.
"Még akkor is ha azért csinálja, mert szakitottunk és a figyelmét másra terelje."
..Már akkor arra a másik pasira terelte, mikor még "veled volt".
ez elég sajnálatos. én is így jártam a pasim dobott azért mert külföldön kellett dolgoznia és még aznap este összejött az exével aki megcsalta a legjobb a haverjával...
kiakadtam... de mindegy tudod mondják hogy egy hajszál van a gyűlölet és a szeretet között :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!