Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat ennyire degradálni a Valentin-napot?
Értem én, hogy egy amerikából átvett "ünnep", azt viszont kevésbé tudom megérteni, hogy sokan miért ágálnak ennyire ellene.
Divat lett azt mondani, hogy az év 365 napján szeretem a páromat, nem csak azon az 1 napon.
De szerintem ez oltári nagy bugyutaság. Mi van akkor a nőnappal? Azt se tartjátok meg, mert "én az év 365 napján tisztelem a nőket"? Vagy az anyák napja? "Nem köszöntöm fel az édesanyámat, mert az év 365 napján szeretem őt"?
Ezek az ünnepek miben mások, mint a Valentin-nap? Miért "fáj" sokaknak ez az ünnep?
Én szerintem egy kedves gesztus megünnepelni a szerelmet, éppúgy, mint pl az évfordulókat is egy párkapcsolatban. Nem kell neki nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint ami, viszont semmibe venni és leszólni, mi több, lenézni szerintem elég unintelligens dolog.
És nem kellenek ajándékok, de 1 szál virág a férfi részéről, 1 bonbon vagy finom vacsora a nő részéről, valamint egy kis kettesben eltöltött idő, ami a mai rohanó világban amúgy is egyre kevesebb, szerintem szép dolog és nem kellene ennyire (divatból) utálni.
29-es
Nem kell általanosítnai
Azert mert nem tudok örömködni egy olyan ünnepen amit úgy érzem le akarnak tuszkolni a torkomon,nem azért van mert nekem nem lenne mit ünnepelnem.
Egyszerűen nekem nem jön át...
Ahogyan a karácsonyi ömlengest sem szeretem (otthon a családommal csodás minden évben, vannak hagyományaink..stb most az utcán, az üzletekben a boltokban lévő állapotokra utalok.
Boldog párkapcsoatban, házasságban élek éek óta.
Tehát nem az irigység szól belőlem, vgy a keserűség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!