Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időnként kell beszélni a párunkkal?
Mind a ketten külön városba járunk főiskolára.
Hétvégén szoktunk találkozni.
Nekem kell, hogy minimum 1 esetleg 2 napot ne beszéljünk egymással, mert soknak érzem de ha vele vagyok akkor meg nem akarok hazajönni és nagyon szeretem.
A fene se érti, hogy ha nem vagyok vele akkor nem hiányzik de ha vele vagyok akkor meg bármennyi időt vele tudnék lenni.
Viszont sokszor unalmasnak érzem a kapcsolatot. Ez lehet azért, mert télen a hidegben egész nap csak otthon vagyunk? Vagy mi lehet a gond?
21F
Nem szereted.
Most mi is más városban vagyunk a párommal munka miatt. Minden nap beszélünk egymással többször is! Minden reggel, amikor felkelünk, minden este lefekvés előtt, délután, amikor már nincs munka, és valamikor napközben is.
Hiányzunk egymásnak és kíváncsiak vagyunk arra, hogy a másikkal mi történt, milyen napja volt, megbeszéljük, hogy miket fogunk csinálni, ha találkozunk, stb.
Mi az, hogy veled nem történik semmi,és akkor már inkább nem is beszélsz vele? Mi van,ha vele történik valami? Ennyire nem érdekel, hogy ő mivel tölti a napjait?!
Nem szereted....csak kényelmes, hogy néha van egy p*nci
Kérdező!! TE egy barom vagy!!
Miért szakítanál b+????!!!!
Beszéljetek kétnaponta, ha neked ez akkor aqu.rvanagy probléma!!!
otthagynál valakit, mert...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kár beléd!!!
Tudodmit??? Jobban jár, ha otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!